Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ochelari de vedere in 2007!

Joi, 08 Noiembrie 2007

Ochelari de vedere in 2007!Fie ca porti ochelari de vedere de cativa ani sau ti s-au prescris recent, inainte de a-ti alege rama potrivita tine cont de cateva criterii: de forma fetei tale, a ochilor si in special de nuanta parului.  

Nu te impacienta: poti fi o femeie sexy si atragatoare, daca stii sa-ti alegi rama de ochelari care sa se potriveasca cu trasaturile fetei.


Ochelari de vedere in 2007!Vremea cand ochelarii de vedere erau considerati un defect a apus, facand loc unei noi lumi - a informatiei.

Datorita lucrului indelungat la birou in fata calculatorului, din pacate, multe persoane tinere ajung sa aiba probleme cu ochii.

Astfel, necesitatea ochelarilor de vedere, i-a facut pe celebri designeri sa creeze noi si noi modele, pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Nu uita ca o femeie cu ochelari de vedere este mult mai atragatoare decat celelalte, datorita faptului ca este misterioasa si pasionala!



Ochelari de vedere in 2007!Cum sa-ti alegi rama potrivita?


 - daca ai fata rotunda, alege o pereche de rame dreptunghiulare sau chiar patrate cu marginile usor rotunjite. Evita pe cat posibil folosirea unei rame de ochelari rotunde, datorita faptului ca, vei amplifica intr-un mod brutal forma fetei!

- faci parte din categoria femeilor cu fata ovala? Atunci te poti considera cu adevarat norocoasa! Ti se potrivesc toate tipurile de rame! Daca vrei sa fii moderna si feminina, alege o pereche de rame patrate (negre sau colorate) - sunt in trend in anul 2007.

- fata ta seamana cu o inimioara? Tie ti se potrivesc rame simple si subtiri, fara alte decoratii exterioare. Nu uita ca inainte de toate, ochelarii de vedere purtati in permanenta sunt un accesoriu, care ajuta la intregirea personalitatii tale!

- pentru o fata patrata se potrivesc rame ovale, care vor ajuta la alcatuirea unui chip armonios si senzual. Evitati ramele dreptunghiulare si subtiri, care nu vor face decat sa va "incarce" imaginea.


Ochelari de vedere in 2007!Daca te-ai hotarat la forma pe care o vor avea ochelarii tai, nu trebuie sa scapi din vedere si tendintele anului 2007.

Designerii recomanda ramele groase, din plastic, colorate sau negre.

Daca esti o femeie indrazneata si non-conformista poti opta pentru rame groase colorate in rosu, roz, albastru, lila, sau portocaliu.

Fie ca alegi rame complet sau semi-colorate, vei fi la moda! Insa, nu uita ca, inainte de toate aceasta pereche de ochelari te va urma, pretutindeni, indiferent de anotimp sau vestimentatie, daca esti nevoita sa-i porti permanent!

Trend-ul se duce, dar imaginea ta creata ramane...

Popa Georgiana





Ochelari de vedere in 2007!Ochelari de vedere in 2007!

Ochelari de vedere in 2007!Ochelari de vedere in 2007!

Ochelari de vedere in 2007!Ochelari de vedere in 2007!
Te-ar putea interesa:
  • Poarta cu incredere ochelarii de vedere!

    Nu o sa uit niciodata ziua aceea fatidica de acum 14 ani, cand medicul oftalmolog imi semna, cu o mana criminala, reteta pentru ochelari. Intreaga mea copilarie se distrugea, credeam eu, cu o singura cifra, cu un minus in fata.

  • Tendinte 2010: Ciorapii la vedere

    Printre tendintele cele mai controversate ale anului 2010 se numara si purtarea ciorapilor la vedere, in combinatie cu sandale (oricat de elegante) – mai ales cu platforma, pantofi pip-toe sau botine cu varful decupat. Tendinta se pastreaza si pentru sezonul toamna-iarna 2010-2011, cand furori vor face ciorapii lungi pana la nivelul coapsei, zariti in partea superioara a unor cizme aproape la fel de inalte.

  • Hot trend: sosete colorate la vedere

    Cea mai noua obsesie a fashionistelor din lumea intreaga este trend-ul sosetelor colorate! Indiferent ca sunt purtate cu pantofi oxford, sau cu sandale, accentul cromatic se pune pe sosete!

  • 5 Ochelari de Soare cu Stil

    Chiar daca preturile acestor ochelari de soare sunt mai mari, modelele clasice si calitatea lor va vor convinge sa investiti.Cu acesti ochelari de soare de la Burberry, Gucci sau Jimmy Choo veti fi pregatite pentru orice activitate in aer liber sub razele soarelui.

  • Ochelari de soare funky!

    A sosit sezonul estival, cu temperaturi ridicate si...ochelari de soare. Marile case de moda - Dior, Armani, Marc Jacobs, Miu Miu, Prada - recomanda pentru aceasta vara, o gama variata de ochelari de soare, de diferite forme si culori. 

Mesaje (16) »
...
scris de ely, December 03, 2007

cum pot vedea un catalog cu preturile?

...
scris de Miruna, December 03, 2007

Sooper ochelarii dreptunghiulari cu rame groase!! Dar am o intrebare.. Ce culoare de ochelari s-ar potrivii unor ochi sa zicem verzi-galbui??, par saten deschis spre blond.. care sa mearga la aproape orice stil vestimentatie.. sau mai bine zis culori... Urgent daca se poate sa imi trimitei si mie un e-mail la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de ochelarista, December 08, 2007

Desi sunt inteligenta si frumoasa si nu sunt deloc complexata de prezenta ochelarilor, multi barbati au refuzat sa se mai intalneasca cu mine, tocmai din cauza acestui viciu de refractie! Asa ca mai terminati cu aceste articole ridicole!

...
scris de lucia, December 12, 2007

Pentru ,,ochelarista" ce a transmis mesajul anterior.
Te-au refuzat barbatii pentru se pare ca esti cam increzuta,duduie!

...
scris de vizitator, December 13, 2007

8) 8) 8) 8) 8) 8)

...
scris de vizitator, December 16, 2007

;D :) ;D >:( :( 8)

...
scris de A GiRl, December 22, 2007

poi eu am oki lbastri, bruneta si fata rotunda si am o pereche de ochelari dreptughiurari cu rama groasa roz metalic cu argintiu metalic ....ce ziceti mi se potrivesc?( sunt de marca)

...
scris de oprea madalina, December 30, 2007

vreau pe aceia deschisi ;Dla culoare

...
scris de lavy, February 05, 2008

forte forte mega mega mijto si faini
:) :) :) :) :) :) :) :) :)

...
scris de vizitator, February 27, 2008

scz da nu vad preturile?unde leas putea vedea? ;)

...
scris de vizitator, February 27, 2008

mie imi plac cei negri cu rame groase dar nu stiu pretul

...
scris de yo, March 20, 2008

ochelarista ii o proasta,increzuta shi yo am ochelari shi ma plak unii baietzi bv lucia :D ;)

...
scris de yo, March 20, 2008

da nu orice baietzi ;D dragutzi

...
scris de yo, March 20, 2008

baietzi dragutzi pwp la ei ;D

...
scris de my, April 12, 2008

buna sunt o fata bruneta cu ochii caprui si de curand am fost la oftalmolog si mi sa spus k trebuie sa-mi schimb ochelarii deoarece mi sau marit dioptriile mentionez k la dr am -2,5 ia la stangu am -6,5 miopie si astigmatism . din cauza acestei diferente mari nu mai pot purta rame subtiri . ce rame mi sar potrivi?

...
scris de dienutza, July 17, 2008

eu am fata ovala sunt satena ,am ochii mici si sufar de hipermetropie si putin strabism la ochiul stang.ce tip de rama mi se potrivesc??

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii