Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Princess by Ana Radu - Fashion TV Summer Festival 2010

Sambata, 31 Iulie 2010
Princess by Ana Radu - Fashion TV Summer Festival 2010
Foto: stilfeminin
Ana Radu
este o prezenta constanta de aproximativ doi ani pe catwalk-ul BFW si Fashion TV Summer Festival. La aceasta editie, pe fundalul muzical asigurat de Elena Gheorghe, au defilat modele in rochii si tinute de seara. Culorile intense si foarte intense sunt un laitmotiv in cazul creatiilor Anei.

Astfel, avem o paleta coloristica bogata, si anume: turcoaz lucios, verde-menta, albastru, fuchsia, rosu carmin, nuante extrem de vii estompate in intregul colectiei de o rochie alba.

La culorile puternice s-a adaugat animal print-ul si cizme peste genunchi, rosii si negre. Numarul tinutelor a fost relativ redus si din pacate nu se poate vorbi de o unitate a colectiei.

Ca si in alte dati, tanara creatoare a mizat pe folosirea extensiva a satinului si a decupajelor adanci, adresandu-se unei femei indraznete, pentru care seductia devine o redutabila arma.  


Marinela Gheorghe

Andreea Peticaru


DSC_0570.jpg
DSC_0578.jpg
DSC_0582.jpg
DSC_0588.jpg
DSC_0596.jpg
DSC_0607.jpg
DSC_0610.jpg
DSC_0616.jpg
DSC_0622.jpg
DSC_0625.jpg
DSC_0630.jpg
DSC_0633.jpg
DSC_0636.jpg
DSC_0643.jpg
DSC_0647.jpg
 

Fotograf: Ciprian Veghes






Te-ar putea interesa:
  • Princess by Ana Radu - BFW primavara 2010 - prima seara

    Ana Radu, cunoscuta in cercurile mondene ca nepoata lui Ion Cioaba, autoproclamatul rege al rromilor din toata lumea, a prezentat o noua colectie in cadrul Bucharest Fashion Week primavara 2010.

  • Ego Mens' Fashion Concept - Fashion TV Summer Festival 2010

    Colectia cunoscutului magazin multibrand de haine masculine "Ego Mens' Fashion Concept" continua la Fashion TV Summer Festival 2010 seria tinutelor colorate si indraznete de la Bucharest Fashion Week  2010.

  • BSB - Fashion TV Summer Festival 2010

    Colectia de toamna-iarna prezentata de BSB la Fashion TV Summer Festival 2010 se remarca prin modele casual-sport sau casual-chic relaxate si purtabile.

  • Fashion TV Mamaia Summer Festival 2010

    Fashion TV Mamaia Summer Festival 2010 isi deschide portile in seara de 30 iulie, incepand cu ora 21.30 si se va incheia pe 1 august. Redactia stilfeminin.ro va fi acolo si va va oferi galerii foto complete, articole de analiza ale colectiilor prezentate si interviuri cu designerii prezenti.

  • Ersa Atelier - Fashion TV Summer Festival 2010

    Modele colectiei Ersa Atelier din prima seara a Fashion TV Summer Festival au fost prezentate de cele 30 de concurente ale concursului Miss Litoral 2010, marea castigatoare a competitiei purtand o impunatoare rochie din tafta metalizata roz aprins.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii