Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de seara – vara 2011

Marti, 19 Iulie 2011
Rochii de seara – vara 2011
Sursa foto: Hepta
Rochia de seara reprezinta o piesa vestimentara ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta si care iti poate oferi un look perfect la un eveniment special. Deoarece este la fel de important sa fii in pas cu moda, iata care sunt propunerile designerilor in materie de rochii de seara pentru acest sezon.

Rochiile de seara sunt fascinante si dau acel aspect glamour de care ai nevoie in momentul in care iei parte la evenimente speciale. Este absolut uluitor ce schimbare de look poate aduce o rochie de seara.

Tendintele se schimba de la sezon la sezon, prin urmare modelele de rochii de seara pentru vara anului 2011 aduc un suflu nou pe podiumurile de moda astfel incat fiecare femeie sa poata arata spectaculos cu fiecare ocazie.

Trebuie sa fii atenta la ultimele tendinte in materie de moda daca vrei ca ceilalti sa te perceapa ca o femeie sigura pe sine, cu un simt al modei incredibil. Noile trenduri te ajuta sa fii la curent cu ceea ce se poarta si nu se poarta. Astfel, vei avea posibilitatea sa selectezi noile piese la moda si sa le combini astfel incat sa iti creezi propriul stil vestimentar. Acest lucru iti va permite sa iti diversifici stilurile vestimentare si sa fii constant preocupata de aspectul tau.

Foto: Carlos Miele; Carolina Herrera; Christian Dior

1carlos-miele.jpg
3carolina-herrera.jpg
6christian-dior.jpg
 


Rochia este indispensabila garderobei unei femei deoarece nici o alta piesa vestimentara nu subliniaza mai bine feminitatea precum o poate face o rochie. Rochiile iti pot oferi o combinatie de frumusete, stil, eleganta, lejeritate, confort si o doza de feminitate deoarece exista nenumarate stiluri din care poti alege, in functie de ocazie, personalitate si constiutia corpului.

Iar una dintre rochiile pe care oricare femeie este indicat sa o aiba este rochia de seara, deoarece evenimentele speciale presupun o tinuta speciala. Daca participi la o petrecere formala, festivitate de absolvire sau un eveniment special, aceste rochii te pot face sa arati absolut uluitor.

Rochiile de seara
din acest sezon variaza din punct de vedere al stilului astfel incat tu, ca femeie, ai posibilitatea sa alegi dintre mai multe modele de rochii ce iti vor permite sa te simti confortabil, si in acelasi timp si eleganta.

Foto: Carolina Herrera; Lanvin; Emilio Pucci; Gucci; Versace

10emilio-pucci.jpg
11rochie-gucci.jpg
12rochie-versace.jpg
2carolina-herrera.jpg
4carolina-herrera.jpg
5rochie-lanvin.jpg
 


In acest sezon, trebuie sa cauti o rochie de seara care emana eleganta si glamour fie intr-un mod simplu sau sofisticat. Atat textura, cat si detaliile pot face diferenta in cazul acestor rochii, prin urmare inspira-te din propunerile designerilor daca vrei sa arati trendy si fermecatoare in acelasi timp. Ai de ales intre:

•Rochii vaporoase din sifon care iti vor da posibilitatea de miscare

•Texturi lucioase care creaza un look luxos

•Rochii cu aplicatii din paiete pentru un look glamour

•Rochii lungi cu diverse croieli care permit rochiei sa se miste pe langa trup in timpul
mersului, dat fiind faptul ca sunt confectionate din materiale fluide care se misca usor pe langa corp sau rochii evazate care aluneca usor pe langa corp

•Rochii scurte care dezvaluie picioarele si care au diferite croieli precum rochii pana deasupra genunchilor sau rochii peste genunchi

•Rochii cu o crapatura adanca in fata sau in lateral care dezvaluie usor piciorul in timp ce te misti

In ceea ce priveste culorile, alege culoarea rochiei in functie de culorile in tendinte pentru anul 2011, dar care sa se potriveasca si cu nuanta pielii tale.

Foto: Elie Saab

7elie-saab.jpg
8elie-saab.jpg
9elie-saab.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Rochii de seara de sezon

    Fiecare rochie de seara "ascunde" o poveste in spatele ei. In acest mod, fiecare tinuta de seara este speciala, iar fiecare femeie in parte este unica. Depinde de noi, ce vrem sa exprimam...in functie de starea pe care o avem si de tinuta pe care o abordam....

  • Rochii de seara senzuale

    Sezonul estival, al distractiilor, al petrecerilor in aer liber sau in cluburi, si nu in ultimul rand, cel al nuntilor a sosit! Si cum pentru asta, tinuta trebuie sa fie una sofisticata, cool, sexy, moderna, iti prezentam cele mai in voga rochii de seara!

  • Rochii de seara pentru Sarbatori

    Rochia de seara reprezinta pentru femeie un fel de carte de vizita. Tocmai de aceea ea trebuie sa se potriveasca atat cu formele corpului, cat si cu tenul, ochii, dar si cu inaltimea. Daca vrei sa faci o impresie buna, mai ales de Sarbatori, tine cont de cateva lucruri importante.

  • Rochii de seara 2009-2010

    O rochie de seara potrivita te face sa fii in centrul atentiei si sa stralucesti la orice eveniment important te-ai duce. Designerii care au participat la Resort 2010, precum Reem Acra, Badgley Mischka, Marchesa au o multime de propuneri in ceea ce priveste rochiile de seara. Mie mi-au placut si vi le prezint si voua.

  • Rochii de seara - top class outfit

    Rochia de seara este un articol vestimentar un pic paradoxal in garderoba unei femei. De multe ori, se dovedeste a fi unul dintre cele mai scumpe articole din dressing-ul nostru, si in egala masura unul dintre cele mai putin folosite.

Mesaje (2) »
...
scris de Princess_sy, July 21, 2011

Sunt superbe rochiile. La noi in magazine nu gasesti mai nimik frumos, am cautat 3 sapt o rochitza de nunta :(

...
scris de vizitator, August 01, 2011

Tinutele Carolinei Herera sunt superbe!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii