Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sunshine in Ibiza by Clara Rotescu la BFW 2009

Luni, 04 Mai 2009
Sunshine in Ibiza by Clara Rotescu la BFW 2009Seara de gala a Bucharest Fashion Week a gazduit-o si pe Clara Rotescu, cu a ei colectie "Sunshine in Ibiza", dedicata sezonului de primavara-vara 2009.


Evolutia este principala idee care reiese din aceasta defilare. De la colectie la colectie, Clara Rotescu ne demonstreaza ca invata, se perfectioneaza, iar rezultatul se vede in tinutele care ii poarta semnatura.

"Sunshine in Ibiza" este o explozie de culoare, o colectie al carei titlu nu s-a dezmintit. Materialele folosite de Clara sunt fluide si pastreaza linia croielii pe care designerul a promovat-o si in colectiile anterioare. Voalul si matasea au fost materialele care au pus cel mai bine in valoare silueta feminina.  

Nuantele intense de oranj, rosu, roz fuchsia, verde si mov si-au revendicat rolul principal, fiind alternate si, pe alocuri, temperate de tonuri pastelate.

Modelele au defilat lasand la o parte rigiditatea si aerul sobru cu care ne-au obisnuit in favoarea unei zambet relaxat, cu iz de vacanta. Colectia "Sunshine in Ibiza" este complexa si ne insoteste in toate momentele zilei. Pornim de la tinute casual: compleuri cu pantaloni lungi si evazati sau scurti insotite de camasi cu maneci largi si aplicatii din matase, dar si rochii perfecte pentru un cocktail.

Print-urile florale au predominat, iar in cazul materialelor uni, aplicatiile cu cristale sau paiete au reprezentat pata de culoare necesara.

Outfit-urile sunt completate de accesoriile semnate Marina Stoica, cei doi designeri marcand o noua colaborare de succes.

Clara Rotescu intampina seara cu tunici de inspiratie romana, albul fiind laitmotivul acestui moment al zilei. Rochiile isi pastreaza croiala fluida, fiind accesorizate si cu aplicatii de franjuri, acestea din urma dand un plus de eleganta outftit-urilor. Print-urile care completeaza paleta de nuante de alb sunt predominant aurii. Asocierea acestora doua este de bun augur, fiind unul dintre putinele cazuri in care am remarcat un auriu elegant, care evita cu succes aspectul kitsch.


Galeria de imagini... aici!

Andreea - Ina Gartoi
Te-ar putea interesa:
  • Clara Rotescu - Sunshine in Ibiza la Miss Royal Models

    Prezenta cu doua colectii in cadrul festivalului de moda Miss Royal Models Romania 2009, desfasurat weekend-ul trecut la Craiova, Clara Rotescu nu s-a dezmintit nici de aceasta data.

  • Miau by Clara Rotescu la FashionTV Summer Festival 2009

    Ultima seara a FashionTV Summer Festival, eveniment de moda ce a avut loc in Mamaia, a reprezentat o adevarata desfasurare de forte - nu mai putin de sapte designeri au poposit pe scena de la Grand Hotel Rex.

  • Interviu Clara Rotescu

    Be Eco Miau este cea mai recenta colectie a Clarei Rotescu, cunoscuta stilista din Romania. Lansarea si prezentarea de rigoare au avut loc in data de 8 octombrie 2008, in incinta Baneasa Shopping City. Stilfeminin a fost acolo pentru tine si a stat de vorba cu Clara Rotescu - despre moda, despre cariera si, evident, despre colectia sa. Be Eco Miau toamna-iarna '08-'09 poate fi admirata aici .

  • Balkanika by Clara Rotescu - BFW

    De cateva sezoane, Clara Rotescu s-a alaturat grupului de designeri care isi prezinta colectiile cu regularitate la Bucharest Fashion Week.

  • Be Eco Miau by Clara Rotescu

    Seara zilei de 8 octombrie a gazduit in incinta Baneasa Shopping City prezentarea celei mai recente colectii Clara Rotescu - Be Eco Miau, dedicata sezonului de toamna-iarna '08-'09.

Mesaje (1) »
...
scris de Alexandra1234, November 30, 2009

vreau sa av intreb si eu ceva....castingurile pentru bfw cand,unde si la ce ora au loc?:)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii