Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Victoria Beckham - primavara-vara 2010

Marti, 15 Septembrie 2009
Victoria Beckham - primavara-vara 2010Desi abia am inceput sa ne acomodam cu schimbarea de sezon si cu ideea ca avem in fata o lunga asteptare pana la o noua vacanta in toata regula, iata ca New Yorkul deja ne aduce cele mai noi colectii ale designerilor, colectii dedicate sezonului de primavara-vara 2010.

Celebra saptamana a modei a debutat pe 10 septembrie, gazduind pana acum designeri de calibru precum: Zac Posen, Diane von Furstenberg, Carolina Herrera, Marc Jacobs si multi altii.

Asa cum anunta cu putin timp in urma, Victoria Beckham a revenit la New York Fashion Week cu o noua colectie care ii poarta semnatura. Desi prezentarea a avut loc in cadrul unui eveniment mai intim, presa speculand pe seama acestui detaliu si recenta intrare in business a prietenei sale Katie Holmes (detalii aici) , Victoria Beckham a primit din nou critici favorabile.

Cea de-a treia colectie cu care doamna Beckham incearca sa-si fondeze imaginea de designer contine 20 de piese, toate vibrand de stilul elegant cu care fosta Posh Spice ne-a obisnuit de-a lungul timpului.

De data aceasta insa, este de notat o certa evolutie si, cum insasi Victoria afirma, o dorinta de a-si forta limitele, "de a experimenta cu texturi, siluete si imprimeuri".

Colectia se bazeaza, in continuare, pe evidentierea siluetei, insa de data aceasta Victoria apeleaza la multiple detalii geometrice, fie ele de croiala, asa cum intalnim in cazul accentuarii umerilor, fie de aplicatii si accesorii care marcheaza talia.

Experimentele pe care Victoria Beckham le-a intreprins in aceasta noua colectie tin atat de silueta, cat si de lungimi si detalii. Daca lungimea rochiilor de zi si de cocktail ramane la nivelul genunchiului, lungime pe care Victoria Beckham si-a insusit-o in adevaratul sens al cuvantului de-a lungul timpului, rochiile de seara sunt extrem de lungi si in egala masura feminine. Rosul si negrul sunt culorile pe care Victoria le propune pentru un look holywoodian.

Geometria are un loc extrem de important in aceasta colectie, fapt evidentiat atat de print-uri, croi, cat si de detalii precum insertii de culoare si accesorii: centuri incorporate rochiei. Un detaliu placut este dat de fermoarul aplicat pe intreaga lungime a unei rochii care altfel ar fi fost doar a alta little black dress.

Surprizele furnizate de colectia de primavara-vara 2010 a Victoriei Beckham sunt: aplicatiile din dantela lucrata manual (prezente la nivelul umerilor), rochia realizata in intregime din dantela, dar si experimentul rochiilor cu print spray. Imbinarea de culori cuprinde tonuri de galben, portocaliu, negru si purpuriu, amintind de un apus de soare.

Paleta cromatica sugerata este destul de vasta: in afara clasicului negru, un loc important este adjudecat de rosul puternic, galbenul pai si albastrul metalic, alaturi de tonuri mai temperate de alb, bej, ivoriu.

Prin aceasta terta colectie, Victoria Beckham lasa de inteles ca moda nu este numai o joaca pentru o sotie de fotbalist si probabil, in urmatoarele sezoane, vom admira colectii din ce in ce mai interesante.

Andreea - Ina Gartoi

sursa foto: style.com

00010m.jpg
00020m.jpg
00030m.jpg
00040m.jpg
00050m.jpg
00060m.jpg
00070m.jpg
00080m.jpg
00090m.jpg
00100m.jpg
00110m.jpg
00120m.jpg
00130m.jpg
00140m.jpg
00150m.jpg
00160m.jpg
00170m.jpg
00180m.jpg
00190m.jpg
00200m.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Victoria Beckham - primavara-vara 2009

    New York-ul ingenuncheaza in fata fostei componente a trupei Spice Girls. Victoria Beckham uimeste cu o colectie de rochii midi elegante si pline de feminitate, ravasitoare prin tot ceea ce emana.

  • Tinuta zilei, Victoria Beckham

    Tinuta zilei de astazi este prezentata de o vedeta recunoscuta pentru aparitiile sale ireprosabile, pline de stil. Indiferent ca se afla pe covorul rosu sau la aeroport, Victoria Beckham arata fabulos.

  • Tinuta zilei, Victoria Beckham II

    Cu riscul de a va "sufoca" putin cu tinutele Victoriei Beckham, am ales ca astazi tinuta zilei sa fie prezentata tot de faimoasa fashionista. Nu am putut sa-i ignor tinuta de aeroport in care a fost fotografiata in urma cu o zi, Posh dovedind din nou faptul ca isi merita pe deplin statutul de "fashion icon".

  • Tinuta Zilei, cu Victoria Beckham

    Cand spunem "fashion icon", gandul ne zboara instant si la Victoria Beckham ! Din acest motiv, am ales ca tinuta zilei de astazi sa fie prezentata de un adevarat fashion icon, intr-un stil business, clasica si eleganta.

  • Stil de vedeta, Victoria Beckham

    Victoria Beckham are un stil de vedeta ridicat pe un piedestal de multe fashioniste, reviste de moda, dar si designeri consacrati! Nu este de mirare ca in continuare "Posh" este in fruntea topurilor "best dressed", asa cum nu este de mirare ca reuseste de fiecare data sa impresioneze prin tinuta adoptata.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii