Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vogue SUA - septembrie 2009

Duminica, 30 August 2009
Vogue SUA - septembrie 2009Luna septembrie marcheaza in moda o perioada foarte importanta, data de schimbarea de sezon, ceea ce include multitudinea de noi colectii catre care ne indreptam atentia.

Astfel, fiecare revista de moda care se respecta acorda o mare importanta numarului de septembrie. Poate una dintre cele mai asteptate editii este cea a Vogue SUA, condusa de cunoscuta Anna Wintour.

Daca "The September Issue" din anul 2007 a devenit subiect de film, revista numita cantarind aproape 2 kg si depasind 700 de pagini, numarul de septembrie 2009 al Vogue are numai 584 de pagini. Coperta a fost adjudecata de actrita Charlize Theron, fotografiata de Mario Testino.

Poate cel mai spectaculos editorial din acest numar al Vogue o are ca interpreta pe Natalia Vodaniova, fotografiata de Mert & Marcus. Sub titlul sugestiv "Into the Woods", Natalia joaca rolul unei Scufite Rosii moderne.

"In the Mood" este editorialul care le aduce impreuna pe Viktoriya Sasonkina, Sasha Pivovarova, Coco Rocha, Karen Elson si Liya Kebede, sub obiectivul magic al Steven Meisel.

Vogue SUA - septembrie 2009Karlie Kloss este poate unul dintre cele mai apreciate modele de Vogue, iar prin editorialul care ii este dedicat publicatia isi explica, in parte, aceasta obsesie. Potrivit thefashionspot.com , Steven Meisel declara despre Karlie: "Este minunata. Stie ce face si are extrem de multa energie. Va adauga shootingului detalii la care eu nu m-as fi gandit. Gandeste nu numai din punctul de vedere al unui model, ci si al unui editor si al unui fotograf."

Numarul de septembrie al Vogue este un fel de must al sezonului in materie de jurnalism de moda. Puteti achizitiona "biblia fashion" din marile magazine de gen din tara, dintre care mentionam reteaua magazinelor Diverta.

Andreea - Ina Gartoi

sursa foto: style.com
                     thefashionspot.com
Te-ar putea interesa:
  • Gripa noua in Vogue Italia

    Pictorialele Vogue starnesc controverse in continuare. Dupa ce editia franceza a celebrei reviste a publicat un pictorial avand-o ca personaj central pe Lara Stone cu fata pictata amintind de un model de culoare, Vogue Italia abordeaza o tema spinoasa la ora actuala: noua gripa.

  • Vogue - Controverse in lumea modei

    Noul numar al editiei italiene a revistei Vogue a starnit reale controverse in lumea modei din cauza faptului ca pe coperta revistei pozeaza un model cu talia de doar 33 de centimetri.

  • Carine Roitfeld isi da demisia de la Vogue Franta

    Redactorul sef al Vogue Franta, Carine Roitfeld, va parasi revista in ianuarie sau cel tarziu la inceputul lui februarie, conform catwalkqueen.tv. Intr-un interviu acordat revistei WWD, ea vorbeste despre faptul ca simte nevoia sa incerce ceva cu totul nou, chiar daca inca nu are nici un fel de plan pus la punct.

  • Marcat, Ingrid Moe pe coperta Vogue Spania

    Ingrid Moe etaleaza look-uri somptuoase in acest articol despre accesorii in editia spaniola a revistei Vogue.Fotografiata de Hunter & Gatii si stilizata de Sara Fernandez, Ingrid este o femeie a luxului intr-o camera plina de Chanel, avand la dispozitie mai multe articole semnate de designeri faimosi.

  • Sharon Stone pentru Vogue Spania

    Sharon Stone demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca la respectabila varsta de 51 de ani arata fabulos. Marturie sta cel mai recent pictorial al sau pentru revista Vogue Spania.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii