Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bucharest City Challenge 2008

Marti, 08 Iulie 2008
Bucharest City Challenge 2008Presedintele companiei Bucharest Ring, Harmut Beyer, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca se asteapta la circa 100.000 de spectatori in cele trei zile de concurs la cea dea doua editie a Bucharest City Challenge, care se va desfasura, la Bucuresti, in perioada 22-24 august.

"Prima editie a fost un real succes: a fost transmisa in 130 de tari, cu o audienta de 80.000.000 de telespectatori, iar in Bucuresti au venit 4000 de turisti si 70.000 de spectatori. Anul acesta asteptam o crestere a interesului din partea publicului si estimam ca pe parcursul celor trei zile de concurs vor veni 100.000 de spectatori", a spus Beyer.
   
La randul sau, presedintele Automobil Clubul Roman, Constantin Niculescu, a precizat ca este posibil ca la competitia organizata la Bucuresti sa se decida multe lucruri in privinta clasamentului final. "Chiar daca circulatia are de suferit, castigul de imagine pentru Romania este imens.

Din punct de vedere sportiv, competitia va fi foarte interesanta, pentru ca Bucharest Challenge va fi etapa a sasea si e posibil ca multe lucruri sa se transeze la Bucuresti. Vreau sa cred ca Bucharest Challenge va fi un succes, iar odata desfasurarea celei de-a doua editii sa devina o traditie", a mentionat Niculescu.
   
Prezenta la intalnirea cu reprezentantii mass-media, prezentatoarea emisiunii Promotor de la Pro TV, Roxana Ciuhulescu, spera sa nu aiba parte de caini pe circuit.

"Am participat de foarte multe ori la raliuri, dar in calitate de copilot. Am destula adrenalina in sange incat sa accept participarea la astfel de concursuri pentru ca intotdeauna mi-a placut acest lucru. Imi e foarte frica sa nu ploua in timpul concursului, pentru ca ploaia este inamicul numaru unu. Speram sa nu ne intre cainii pe circuit", a spus Ciuhulescu.
   
In paralel cu desfasurarea evenimentului, in Parcul Izvor va fi amenajata o zona de entertainment. Astfel, pe langa zona de concerte, va avea loc Sport&Tuning Car Exhibition, in cadrul careia vor fi expuse trei automobile, unicat in Romania, pretul unui astfel de automobil fiind de 1.000.000 de euro.
   
Conform organizatorilor, va fi demarata campania "We are looking for drivers", care consta in participarea, ca pilot profesionist, la Dacia Logan Cup, alaturi de Roxana Ciuhulescu, Cabral si George Vintila. Candidatii pentru unul din cele doua locuri, trebuie sa aiba minimum 20 de ani, carnet de minimum 2 ani si sa nu fi fost implicat intr-un accident de circulatie.

Pentru a participa, acestia vor trebui sa se inscrie pe site-ul prosport.ro, in perioada 14 iulie - 3 august. Selectia va fi facuta de Ciuhulescu, Cabral, George Vintila, un reprezentant al Bucharest Ring si unul al ACR.
   
Cei doi castigatori vor pleca in Germania, alaturi de Roxana Ciuhulescu si Cabral, unde vor participa la cursuri de specialitate pentru a obtine licenta de pilot profesionist, obligatorie pentru a lua startul in Dacia Logan Cup.
   
Cu ocazia evenimentului de la Palatul Parlamentului va fi lansat calendarul oficial Bucharest City 2009, care include aparitia actritei Laurei Cosoi, alaturi de alte tinere, ce vor fi alese de public, prin vot, pe site-ul prosport.ro. Pictorialul include imagini ale unor cladiri stilizate din Bucuresti, precum si masinile expuse la Sport&Tuning Car Exhibition.
   
Organizatorii au impartit biletele pe patru categorii, iar pretul acestora variaza intre 20 si 115 lei, dupa cum urmeaza:
   
Platinium: 20 lei (vineri), 80 lei (sambata) si 115 lei (duminica);
Gold: 20 lei (vineri), 60 lei (sambata) si 95 lei (duminica);
Silver: 20 lei (vineri), 40 lei (sambata) si 60 lei (duminica);
Paddock: 20 lei (vineri), 40 lei (sambata) si 40 lei (duminica).
   
Biletele vor putea fi procurate de la punctele de vanzare amplasate in Piata Unirii, din reteaua de magazine Diverta, precum si de pe internet, la adresele: bilete.ro si ticket.ro.
   
Aflat la a doua editie, Bucharest City Challenge va gazdui competižii FIA GT 1 si 2, British Formula 3 si Dacia Logan Cup pe traseul din jurul Palatului Parlamentului, care masoara 3.115 kilometri, lucrarile pentru amenajarea circuitului urmand a fi demarate pe data de 28 iulie.
   
Organizatorii au precizat ca inca se afla in discutii cu reprezentantii municipalitatii in privinta perioadei in care traficul va fi restrictionat in zona evenimentului.

sursa: mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
  • Baneasa Shoping City - Primul weekend dedicat noilor colectii, Bucharest Fashion Weekend

    Bucuresti, 1 septembrie 2011. Baneasa Shopping City marcheaza inceputul acestei toamne si a noilor colectii prin organizarea primului weekend dedicat „capitalelor modei”. Sambata si duminica in centrul comercial va avea loc Bucharest Fashion Weekend, un eveniment special dedicat frumusetii, artei si gastonomiei.

  • George Clooney va produce un nou thriller politic, "The Challenge"

    Casa de productie a lui George Clooney, Smoke House, va produce un thriller politic, provizoriu intitulat "The Challenge", care reprezinta adaptarea cinematografica a romanului "The Challenge, Hamdan V Rumsfeld and the Fight over Presidential Power" de lui Jonathan Mahler, potrivit allocine.fr.

  • City Mall implineste 3 ani!

    City Mall implineste 3 ani de activitate, sarbatorindu-si aniversarea sambata 18 octombrie, intre orele 18.00 - 22.00.

  • Sex and the City 2 - ce-i mult strica

    Lansat de HBO la sfarsitul  anilor '90 (in 1998 ca sa fim mai exacti), Sex and the City a devenit un adevarat fenomen. Imbinand elemente precum viata de noapte a orasului New York, moda, sexul si nu in ultimul rand, prietenia dintre patru femei care penduleaza intre cariere de succes si o viata amoroasa tumultoasa, Sex and the City a devenit un veritabil reper pentru tinere din toata lumea.

  • Bucharest Spring Jazz 2010 - 5-15 mai

    Teodora Enache si Darius Brubeck Quartet deschid seria de concerte din cadrul Bucharest Spring Jazz 2010 (5 - 15 mai), cu un recital sustinut pe scena Ateneului Roman, informeaza organizatorii, Fundatia Racursi.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii