Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cea de-a 18-a editie a festivalului Sziget, in august 2010

Luni, 21 Decembrie 2009
Cea de-a 18-a edicie a festivalului Sziget, în august 2010Cea de-a 18-a editie a festivalului Sziget, care se desfasoara anual la Budapesta, pe insula Óbudai de pe Dunare, strangand peste 350.000 de spectatori si sute de artisti, va avea loc intre 11 si 16 august 2010, se arata pe site-ul oficial al evenimentului.

Chiar daca line up-ul festivalului nu a fost inca stabilit, abonamentele pentru editia din 2010 a evenimentului au fost puse deja in vanzare.

Astfel, un abonament pe toate zilele, care asigura si campare, are pretul de 170 de euro (cu 20 de euro mai mult fata de 2009), daca este cumparat in avans, pana pe 30 aprilie, de la 1 mai urmand sa coste 200 de euro, informeaza Mediafax .

Un abonament pe aceeasi perioada, fara campare, costa 140 de euro (cu 40 de euro mai mult decat la editia trecuta), pretul urmand apoi sa creasca la 170 de euro, dupa 1 mai. De asemenea, au fost puse in vanzare si bilete pentru o singura zi, la pretul de 45 de euro.

La cea mai recenta editie, festivalul Sziget a inregistrat un nou record de audienta, circa 390.000 de spectactori participand la cele sase zile de concerte.

Printre cei care au concertat la festival in 2009 s-a numarat formatia romaneasca AB4, cantareata originara din Banat Miss Platnum, precum si Snow Patrol, Editors, Manic Street Preachers, Placebo, Tricky, Bloc Party, The Offspring, The Prodigy, The Ting Tings, Die Toten Hosen, Calexico, Armin van Buuren, Birdy Nam Nam, Coldcut, Expatriate, Fatboy Slim, Klaxons, White Lies si altii.



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii