Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Curentul vintage, promovat la Modexpo 2010

Joi, 18 Noiembrie 2010
Curentul vintage promovat la Modexpo 2010Industria usoara a reprezentat intotdeauna o traditie in peisajul economic romanesc, ceea ce a determinat initiativa Romexpo de a organiza o manifestare expozitionala care sa reuneasca producatori si comercianti din tara, dar si de peste hotare. Lansata in 1998, cu o editie pe an la inceput, Modexpo a devenit in timp o manifestare expozitionala de referinta in domeniu.

In perioada 18 - 21 noiembrie 2010, Romexpo organizeaza cea de-a 17-a editie a MODEXPO, Targ International de Tesaturi Textile, Confectii, Imbracaminte, Pielarie, Blanarie, Incaltaminte, Accesorii, informeaza un comunicat.

Editia din acest an va reuni un numar de 100 de firme participante din 10 tari: Romania, Bulgaria, Lituania, Polonia, Republica Ceha, Ungaria, Grecia, Turcia, India si Pakistan, pe o suprafata de 4500 mp.

Vor fi prezente peste 150 de branduri, buticuri vintage, accesorii vintage si hand-made. In cadrul manifestarii expozitionale MODEXPO va avea loc evenimentul conex destinat “Curentului Vintage” si “Tinerilor designeri”,  desfasurat astfel:

- 19 Noiembrie 2010, intre orele 15.00 – 18.00 - prezentari colectii expozanti - haine si accesorii vintage si hand-made;

- 20 Noiembrie 2010, intre orele 14.00 – 19.00 - prezentari colectii tineri designeri

Principalele categorii de expozanti sunt: producatori, importatori si distribuitori de textile, confectii, articole blana, marochinarie, incaltaminte si accesorii, furnizori de servicii pentru industria de profil, reviste si publicatii de specialitate.

Programul de vizitare Modexpo:

- 18 - 20 noiembrie 2010, intre orele 10.00-19.00

- 21 noiembrie, intre orele 10.00-16.00

Tariful biletului de intrare: 5 RON


Te-ar putea interesa:
  • V for Vintage La Dolce Vita, Targ de moda & Cultura vintage, Editia a VIII-a

    In weekendul 5 – 6 mai 2012, Sala Dalles gazduieste V for VINTAGE - La Dolce Vita. Vizitatorii pot gasi vintage autentic, cunoaste designeri, gusta bunatati si incerca creme bio & organice. Pe 5 - 6 mai 2012, V for VINTAGE propune un exercitiu de imaginatie pe tema La Dolce Vita. In plina primavara, sa ne lasam prada senzatiilor tactile, imaginatiei pure si bucuriei de a trai in prezent. Feminitate debordanta, frivolitate seducatoare, parfumuri si texturi coplesitoare.

  • Vintage Session @ Goblin - TARG VINTAGE, HANDMADE & DESIGNER

    In curand se da startul la a doua sesiune de shopping in stil vintage, handmade si design, in buricul centrului istoric, la club Goblin. Va asteapta peste 20 de expozanti cu piese unicat, colectii vintage, creatii interesante si atent lucrate, promotii pentru cadouri de Paste si reduceri pentru colectiile de primavara-vara.

  • Seria "Twilight" a promovat formatia Muse

    Membrii trupei britanice Muse, care vor concerta la MTV "World Stage", vineri, 19 februarie, de la miezul noptii, au declarat ca seria de filme "Twilight" i-a ajutat sa patrunda in sufletele fanilor din America, informeaza postul MTV.

  • Festivalului Enescu este promovat pe plan international

    Un turneu de promovare a editiei a XIX-a Festivalului si Concursului International "George Enescu" in mediile muzicale europene, avand ca scop popularizarea prestigioaselor manifestari atat in mass-media, cat si in cercurile muzicale, academice si in randul agentiilor de impresariat, va avea loc, in luna martie, in principalele capitale europene.

  • Noul album al lui Eminem, promovat de MySpace Music

    Noul album al lui Eminem, "Relapse", care va fi lansat oficial marti, este sustinut de MySpace Music, care a lansat o campanie de promovare pe mai multe platforme media, informeaza site-ul Variety.com.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii