Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Festival National de Muzica Folk si Poezie Sibiu 2008

Marti, 18 Noiembrie 2008

Festival National de Muzica Folk si Poezie Sibiu 2008Cea de a V-a editie a Festivalului National de Muzica Folk si Poezie va avea loc la Teatrul GONG din Sibiu, in zilele de 21 si 22 noiembrie, avandu-i pe afis pe Mircea Vintila, Mircea Baniciu si Nicu Alifantis, conform AGERPRES.


Editia de acest an va debuta vineri, 21 noiembrie, la ora 19:00 cu un recital al Profului de Mate (Constantinescu Dragos) care va sustine un recital de muzica folk si poezie de Nichita Stanescu. Seara continua cu un recital Mircea Vintila si se va incheia cu un concert Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici.

Cea de-a doua seara a festivalului va fi deschisa de grupul Fox Studis cu un recital extraordinar de folk alternativ. Imediat dupa, Ioana Blaga Frunzescu va puncta caracterul romantic al acestui festival printr-un recital de poezie, urmand ca Nicu Alifantis sa inchida editia din acest an printr-un concert solo special.
Te-ar putea interesa:
  • Seara de poezie si muzica franceza, la Ceainaria Serendipity

    Joi, 30 septembrie, iubitorii culturii franceze sunt astepati la o seara de poezie și muzica franțuzeasca, desfasurata la Ceainaria Serendipity din Bucuresti, incepand cu ora 20, informeaza organizatorii.

  • Festivalul de muzica folk ''Om Bun'', la a XVIII-a editie

    Editia din acest an a Festivalului National-Concurs de muzica folk ''Om Bun'' se va desfasura, timp de trei zile, incepand de luni, 15 decembrie, ora 18,00, la Teatrul ''Ion Creanga'' din Capitala.

  • "Muzica in alb-negru. Sibiu Film Fest"

    Orasul Sibiu face o invitatie in forma "film si muzica" pentru toti cei care indragesc arta, stilul si bunul gust. Astfel, Capitala Culturala Europeana isi deschide portile intre 12 si 16 august pentru un eveniment de marca- "Muzica in alb-negru. Sibiu Film Fest", organizat de primaria Sibiu in colaborare cu Asociatia Estenest. Festivalul isi propune sarbatorirea cinematografiei si monstrilor sacri ai acesteia, inca de la origini si pana in prezent.

  • Teatrul National din Sibiu: ateliere de teatru japonez in premiera nationala

    Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu este gazda primelor ateliere de teatru japonez sustinute in Romania, workshop-urile, la care participa actori si studenti la Facultatea de Teatru, fiind conduse de regizorul japonez Masahiro Yasuda.

  • "Muzica in pictura" la Muzeul National de Arta al Romaniei

    "Muzica in pictura" este tema programelor pentru publicul adult, oferite de Muzeul National de Arta al Romaniei in luna aprilie, informeaza institutia.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii