Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Festivalul de film "Anonimul" 2007

Vineri, 10 August 2007
Festivalul de filmEditia din acest an a festivalului de film "Anonimul" isi va deschide portile luni, 13 august, la Sfintu Gheorghe si se va derula pe parcursul a trei zile. Aproape 100 de filme vor rula zi si noapte pe intreg parcursul evenimentului, in a carui deschiderea va putea fi vizionata pelicula "Un adevar incomod", a lui Al Gore. Filmul, castigatorul unui premiu Oscar, face parte, alaturi de alte trei, din sectiunea de documentare avand ca tema problematica incalzirii globale. 

Categoria, o noutate a acestui an, isi propune responsabilizarea societii civile asupra efectelor calamitatilor ecologice si cauzelor aparitiei acestora, un semnal de alarma realizat in spirit competitional, un nou mijloc de lupta.

Festivalul de film O alta noutate a editiei 2007 o reprezinta si prezenta in competitie a noua lungmetraje, fata de doar sapte, in anii precedenti. In plus, organizatorii vor oferi publicului posibilitatea de a interactiona cu doua nume faimoase ale regiei de film- Cristian Mungiu si Ken Loach, care au fost incununati in doi ani succesivi cu renumitul Palme d’Or la Festivalul international de Film de la Cannes.

Cei doi vor avea astfel posibilitatea unor discutii "ca de la Palme d’Or la Palme d’Or", regizorul britanic aratandu-se foarte incantat inca de la primirea ofertei, mai ales ca filmul sau, "The Wind that Shakes the Barley" a fost foarte bine primit in cadrul festivalului de anul trecut, castigand o serie de reactii pozitive din partea publicului si juriului. Spectatorii din acest an vor putea viziona din nou pelicula in seara de 14 august, dupa care vor avea posibilitatea unei discutii libere cu regizorul.

Numarul spectatorilor prezenti la editia din 2006 a festivalului "Anonimul" a fost de 5000, insa in acest an, numarul acestora va creste cu siguranta datorita celor doua prezente deosebite.
Te-ar putea interesa:
Mesaje (2) »
...
scris de Andreea, August 10, 2007

Super festival in super locatie. sf gheorghe e un loc de vis. vi-l recomand cu caldura. am fost anul trecut si a fost senzational

...
scris de mara 26, August 11, 2007

intr-adevar, anul trecut festivalul a fost remarcabil, din pacate anul acesta nu mai am cum sa ajung, dar cine are posibilitatea sa mearga neaparat, e o atmosfera superba

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii