Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Filmul "Black Swan" deschide Festivalul de la Venetia 2010

Vineri, 23 Iulie 2010
Filmul "Black Swan" deschide Festivalul de la Venetia 2010Filmul "Black Swan", de Darren Aronofsky, va deschide cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, fiind inclus in competitia oficiala, informeaza site-ul evenimentului.

"Black Swan" este un thriller psihologic situat in lumea baletului din New York, cu Natalie Portman in rolul Ninei, o dansatoare care se trezeste prinsa intr-o competitie cu o rivala din compania de balet pentru care lucreaza (Mila Kunis).

In film mai joaca Vincent Cassel, Barbara Hershey si Winona Ryder, informeaza Mediafax .

Filmul "Black Swan" va avea premiera mondiala pe 1 septembrie, la Sala Grande a Palazzo del Cinema, imediat dupa ceremonia de deschidere a festivalului.

Scenariul filmului este scris de Mark Heyman, Andres Heinz, John McLaughlin, lungmetrajul fiind produs de Protozoa Pictures si Phoenix Pictures si prezentat de Fox Searchlight Pictures in asociere cu Cross Creek Pictures.

Darren Aronofsky este una dintre figurile majore ale cinematografiei contemporane. Darren Aronofsky a castigat premiul Leul de Aur la Venetia in 2008, pentru filmul sau "Luptatorul/ The Wrestler". Pentru acelasi film a primit premiul Independent Spirit, a fost laureat la Sundance, in timp ce Mickey Rourke, actorul care a jucat rolul principal, a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA si a primit o nominalizare la Oscar.

Regizorul, scenaristul si producatorul american Darren Aronofsky a devenit celebru inca de la debutul sau, fiind recompensat cu premiul pentru regie la Festivalul de la Sundance, pentru pelicula "Pi". A continuat cu "Requiem for a Dream", primit cu ovatii la Cannes, devenit unul dintre filmele cult ale sfarsitului de secol XX, si cu "Fantana", cu Rachel Weisz si Hugh Jackman.

Cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Venetia va avea loc in perioada 1 - 11 septembrie. Regizorul american Quentin Tarantino a fost desemnat presedintele juriului competitiei oficiale, in timp ce regizorul Fatih Akin va fi presedintele sectiunii Lion of the Future.



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii