Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Grupul The Who isi propune un nou turneu mondial in 2011

Vineri, 09 Iulie 2010
Grupul The Who isi propune un nou turneu mondial în 2011Grupul The Who ar putea porni din nou intr-un turneu mondial, in 2011, cu un nou show, potrivit solistului Roger Daltrey, sau cu o noua prezentare scenica a celebrei opere rock "Quadrophenia", lansata in 1973, informeaza Reuters.

"Acum incercam sa vedem ce am putea face in viitorul apropiat", a declarat Roger Daltrey pentru Billboard.com. "Avem idei... Sa speram ca, daca totul va merge bine, vom fi din nou pe scena in primavara anului viitor. Cu siguranta nu dorim sa ne retragem. Consideram ca rolul unui artist este de a continua sa creeze pe parcursul intregii vieti, pana cand nu mai poate face acest lucru", a adaugat muzicianul britanic.

Insa aceasta initiativa s-ar putea lovi de cateva impedimente majore, cum ar fi faptul ca Pete Townshend, chitaristul si compozitorul grupului The Who, sufera de acufenie (o afectiune de natura auditiva). Roger Daltrey considera insa ca aceasta problema nu reprezinta ceva ce nu poate fi remediat, fiind suficiente doar sisteme de sunet si de lumini diferite.

Pana la reunirea celebrului grup britanic, Roger Daltrey va sustine in aceasta vara o serie de concerte solo, in calitate de headliner sau in deschiderea altor artisti celebri, precum Eric Clapton, informeaza Mediafax .

The Who a sustinut un concert in pauza finalei Super Bowl din acest an, care a avut loc pe Sun Life Stadium din Miami, pe 7 februarie.

The Who este o trupa britanica infiintata in 1964, avandu-i in componenta originala pe solistul Roger Daltrey, chitaristul Pete Townshend, basistul John Entwistle si pe tobosarul Keith Moon. Grupul The Who a devenit celebru gratie concertelor live pline de energie pe care le sustineau, cei patru membri fiind, totodata, "pionierii" distrugerii instrumentelor pe scena la finalul unor piese. Trupa a vandut peste 100 de milioane de discuri, a avut 27 de piese in Top 40 din Marea Britanie si 17 albume in Top 10 din Statele Unite ale Americii.

The Who a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in 1990.


Te-ar putea interesa:
  • Bon Jovi are in plan un turneu mondial

    Formatia Bon Jovi va pleca intr-un turneu mondial care va dura aproape doi ani si care va debuta la inceputul lui 2010, rockerii americani urmand sa-si promoveze cel de-al 11-lea album de studio, intitulat "The Circle", informeaza Reuters.

  • Trupa Oasis - turneu mondial din toamna

    Trupa britanica Oasis a anuntat un nou turneu mondial, care va debuta in Marea Britanie in aceasta toamna si va dura cel putin un an, datele concertelor urmand sa fie anuntate in curand, informeaza The Sun. 

  • Gorillaz va sustine primul turneu mondial din istoria trupei

    Grupul Gorillaz, infiintat de Damon Albarn, solistul trupei britanice Blur, va pleca in primul turneu mondial din istoria formatiei, in partea a doua a acestui an, informeaza bbc.co.uk.

  • Billy Joel si Elton John, din nou impreuna intr-un turneu mondial

    Billy Joel si Elton John vor sustine din nou o serie de concerte comune, in cadrul unui turneu mondial care va debuta in martie 2009, potrivit declaratiei de marti a lui Elton John, relateaza Reuters, conform MEDIAFAX.

  • Bono isi propune sa produca un film

    Solistul trupei U2, Bono, vrea sa produca un film despre un cantaret irlandez din SUA, care va fi interpretat de Liam Neeson, productia urmand sa fie intitulata "The Virgin of Las Vegas", informeaza The Guardian.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii