Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

"Hannah Montana" se va incheia in 2011

Luni, 11 Ianuarie 2010
 "Hannah Montana" se va încheia în 2011Serialul "Hannah Montana" se va incheia la sfarsitul anului 2011, potrivit unui anunt al casei de productie Disney, informeaza Reuters.

Serialul pentru adolescenti, care o are ca protagonista pe Miley Cyrus, spune povestea unei tinere de liceu care duce o viata secreta ca star pop. Serialul, difuzat din anul 2006, are si o versiune pentru marile ecrane, care a avut record de incasari in Statele Unite anul trecut.

Oficiali ai Disney au anuntat ca, dupa ce se vor termina filmarile la noua serie a productiei, serialul "Hannah Montana" se va incheia. Filmarile la ultimul sezon al serialului vor incepe luna aceasta si se vor incheia in martie 2010, cu un episod-eveniment de o ora. Acest sezon din "Hannah Montana" va fi difuzat pana la sfarsitul anului 2011.

"Niciodata nu stii sigur in aceasta industrie... dar in prezent ne pregatim sa punem punct dupa aceasta serie", a spus Adam Bonnett, Senior Vice President Disney Channel, informeaza Mediafax .

Miley Cyrus, protagonista serialului si fiica a cantaretului country Billy Ray Cyrus, s-a lansat in film si muzica, dupa aparitia in acest serial. Ea a fost premiata recent pentru cel mai de succes debut la People's Choice Awards si urmeaza sa joace in continuare filmului "Sex And The City".

Te-ar putea interesa:
Mesaje (1) »
...
scris de dinca denisa, July 31, 2010

tritetimi un joc hannah montana . astept noile episoade cu hannah montana. cu drag denisa . la revedere.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii