Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

"Hidden World", expozitie Anca Irinciuc la Institutul Cultural Roman

Miercuri, 08 Septembrie 2010
"Hidden World", expozitie Anca Irinciuc la Institutul Cultural Roman
Foto: Hepta
Expozitia de pictura "Hidden World", apartinand artistei Anca Irinciuc, se va deschide, miercuri seara, la sediul Institutului Cultural Roman, a informat, marti, printr-un comunicat transmis Agerpres, institutia gazda.

In cadrul vernisajului, criticul de arta Aurelia Mocanu va vorbi despre lucrari si despre parcursul artistic al autoarei.

"Caut alunecari in spatiul vizual, incercari de patrunderi dincolo de aparenta. Imi propun, experimentez, manifest, obiectul imbogatindu-se treptat, prin lucru intensiv si coerent, de la o zi la alta. Incerc sa construiesc elemente ale realului supus unei deformari, transfigurate, fie imaginand in intregime forme si alcatuiri cu trimiteri in real", marturiseste pictorita, declarand ca limbajul pictural pe care l-a folosit in interpretarea sa "este legat de realitatea dura a momentului actual mai mult decat dintr-un vis sau cosmar".

Expozitia va fi deschisa pana pe 26 septembrie.

Licentiata a Universitatii Nationale de Arta - Facultatea de Arte Plastice - Bucuresti, in 2004, si absolventa, in 2007, a masteratului la aceeasi institutie, avandu-l ca profesor coordonator pe maestrul Teodor Moraru, Anca Irinciuc a avut pana acum expozitii personale la galerii din Bucuresti si Bacau.

Lucrarile sale au fost prezente in expozitii de grup si colective din Romania, Belgia si Republica Moldova.Te-ar putea interesa:
 • Adina Pintilie la Institutul Cultural Roman

  "Nu te supara, dar…" si "Frica domnului G", doua productii semnate de regizoarea Adina Pintilie, vor fi prezentate, joi seara, la Institutul Cultural Roman (ICR), in cadrul serii de film, eveniment derulat in fiecare luna de ICR, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

 • "Iubitii Domnului" la Institutul Cultural Roman

  Documentarul "Iubitii Domnului" de Dan Alexe va fi proiectat, pe 6 iunie, la Institutul Cultural Roman (ICR) din Bucuresti, in cadrul unei eveniment la care accesul publicului este liber, informeaza Institutul.

 • "Megatron" de Marian Crisan, la Institutul Cultural Roman

  Filmul "Megatron" de Marian Crisan, distins cu Palme d’Or pentru scurtmetraj la Festivalul de la Cannes 2008, va fi proiectat, impreuna cu scurtmetrajele "Joi" de Hadrian Marcu si "Bricostory" de Andreea Paduraru, pe 24 septembrie, la Institutul Cultural Roman (ICR) din Capitala, informeaza MEDIAFAX.

 • Zilele Filmului Irlandez, la Institutul Cultural Roman din Capitala

  Cea de-a doua editie a Zilelor Filmului Irlandez la Bucuresti va avea loc pe 24 si 25 noiembrie, la Institutul Cultural Roman (ICR), incluzand proiectia lungmetrajului "Cinci minute in rai/ Five Minutes of Heaven", in care Anamaria Marinca joaca alaturi de Liam Neeson.

 • Zilele Filmului Norvegian, in octombrie la Institutul Cultural Roman din Capitala

  Zilele Filmului Norvegian la Bucuresti vor avea loc intre 27 si 29 octombrie, la Institutul Cultural Roman, incluzand proiectia a cinci pelicule ce vor putea fi vizionate gratuit, informeaza un comunicat din partea organizatorilor.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
 • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
 • Cu toamna in par
 • Make-up trends pentru sezonul rece
 • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
 • Umbrele...de toamna
 • Cum sa ai buze frumoase
 • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii