Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Hugh Jackman si Tobey Maguire vin la gala "Scream 2009"

Marti, 13 Octombrie 2009
Hugh Jackman _i Tobey Maguire vin la gala "Scream 2009"Actorii Hugh Jackman, Quentin Tarantino, Tobey Maguire si Megan Fox vor fi prezenti, sambata, la gala "Scream 2009", un eveniment anual prin care sunt celebrate productiile de televiziune si cinematografice apartinand genurilor fantasy, horror si science-fiction, relateaza accesshollywood.com.

Cei patru si-au confirmat prezenta la aceasta gala, transmisa de postul de televiziune Spike TV, de la Greek Theater din Los Angeles, pe 27 octombrie, conform Mediafax .

Liv Tyler, Sam Raimi, Elijah Wood si Stan Lee, o legenda a cartilor de benzi desenate, vor fi prezenti si ei la cea de-a patra editie a galei "Scream", evenimentul care celebreaza productiile de televiziune si cinematografice apartinand genurilor fantasy, horror si science-fiction.

Fanii filmelor din aceste categorii pot sa isi voteze favoritii online pe site-ul oficial al postului tv care difuzeaza gala, spike.com.

Vampirii vor fi bine reprezentati la gala din acest an. Intreaga distributie a serialului HBO "True Blood", dar si Taylor Lautner, starul din "Amurg/ Twilight", vor participa la aceasta gala, unde vor fi prezentate si cateva imagini din "New Moon", urmatorul film din franciza "Amurg".

Hugh Jackman _i Tobey Maguire vin la gala "Scream 2009"Hugh Jackman, castigator al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputatia unui actor talentat, care a fost distribuit in roluri diverse, in filme de actiune, precum "Cod de acces: Swordfish" si "Van Helsing", dar si romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi vazut in "Prestigiul", "Fantana" si in "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde i-a dat replica lui Scarlett Johansson.

Desi este acuzat de critici ca trivializeaza si estetizeaza violenta, Quentin Tarantino este castigatorul unui premiu Oscar si al unui Palme d'Or, distinctii obtinute pentru filmul "Pulp Fiction" (1994). Remarcat inca de la debutul sau regizoral, cu "Reservoir Dogs" (1992), Tarantino si-a surprins de fiecare data publicul gratie unor pelicule precum "Jackie Brown" (1994), "Kill Bill Vol. 1" (2003) si "Kill Bill Vol. 2" (2004). Cel mai recent film al sau este "Ticalosi fara glorie", cu Brad Pitt in rolul principal, lansat la Festivalul de la Cannes 2009.



Te-ar putea interesa:
  • Tobey Maguire este un sot infidel intr-o comedie neagra

    Actorul american Tobey Maguire va juca rolul principal in drama "The Details", o comedie neagra independenta care prezinta povestea unui cuplu ce se confrunta cu problema infidelitatii, informeaza variety.com.

  • Rachel Weisz si Hugh Jackman se intalnesc intr-un western

    Actrita britanica Rachel Weisz si actorul australian Hugh Jackman vor juca impreuna intr-un western, filmul cu care debuteaza ca regizor si scenarist actrita Madeleine Stowe, informeaza presa de specialitate, citata de AFP.

  • Hugh Jackman va juca intr-un nou musical inspirat din lumea circului

    Actorul australian Hugh Jackman va interpreta rolul artistului de circ american P.T. Barnum in pelicula "The Greatest Showman on Earth", un musical modern, produs de compania Twentieth Century Fox, informeaza variety.com.

  • Gala APTR 2009 va avea loc pe 25 mai, la TNB

    Gala Premiilor Nationale de Televiziune, acordate de Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR), va avea loc pe 25 mai, la Teatrul National Bucuresti, informeaza organizatorii.

  • Rihanna va canta la gala American Music Awards 2009

    Rihanna va canta la gala American Music Awards 2009 (AMA), pe 22 noiembrie, la Nokia Theatre din Los Angeles, aceasta fiind pentru prima data cand sustine o reprezentatie in public de cand a fost agresata de fostul ei iubit, rapperul Chris Brown, in februarie, informeaza accesshollywood.com.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii