Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Interpol lanseaza un nou album la inceputul lui 2010

Vineri, 20 Noiembrie 2009
Interpol lanseaza un nou album la inceputul lui 2010Formatia americana Interpol a dezvaluit ca va lansa un nou album la inceputul anului viitor, care se vrea a fi o intoarcere la materialul discografic de debut, informeaza New Musical Express.

Acesta va urma materialului discografic din 2007, "Our Love To Admire", si va fi cel de-al patrulea album de studio al formatiei. Bateristul trupei a dezvaluit ca sound-ul noului material va fi o reintoarcere la discul lor de debut, "Turn On The Bright Lights", informeaza Mediafax .

"Noul album este ca o intoarcere la primul", a declarat Sam Fogarino pentru Paste Magazine. "In incercarea de a avansa, ne-am dat seama ca nu poti sa renunti la eticheta ta sonor-definitorie", a adaugat acesta.

Intre timp, vocalul trupei, Paul Banks, va sustine doua concerte in Marea Britanie, in decembrie, ca parte dintr-un proiect separat - Julian Plenti. Prezentate la Manchester si London, cele doua concerte fac parte din turneul de promovare a albumului sau solo, "Skyscraper", care a fost lansat anul acesta.

Interpol este o trupa americana de indie rock, formata in 1998, in New York. Aceasta este formata din Paul Banks (voce, chitara), Daniel Kessler (chitara, voce), Carlos Dengler (bas, clape) si Sam Fogarino (baterie, percutie).



Te-ar putea interesa:
  • Simplu lanseaza la inceputul lui 2011, ultimul album al trupei

    Simplu lanseaza, in ianuarie 2011, ultimul album din cariera trupei, intitulat "Dance Or Die Trying", informeaza MediaPro Music.

  • Beyonce isi lanseaza un nou album in 2010

    Cantareata Beyonce va lansa un nou album in 2010, potrivit unui interviu acordat de artista americana cu ocazia ultimului concert din turneul ei britanic de promovare a albumului "I Am... Sasha Fierce", sustinut la Trent FM Arena din Nottingham, informeaza Reuters.

  • Moby lanseaza un nou album pe 16 mai

    Moby va lansa, pe 16 mai, cel de-al noualea album din cariera, intitulat "Destroyed", atat in format digital, cat si pe vinil si pe CD.

  • Holograf lanseaza un album best of

    Holograf va lansa albumul best of "Primavara incepe cu tine", care va cuprinde unele dintre cele mai frumoase balade interpretate de Holograf in cariera de aproape 30 de ani a trupei, in cadrul unui concert, pe 31 martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

  • Pet Shop Boys lanseaza un nou album

    Grupul britanic Pet Shop Boys va lansa, pe 22 martie, un album ce contine piesele de pe coloana sonora a spectacolului de balet "The Most Incredible Thing", inspirat din basmul omonim scris de danezul Hans Christian Anderson, informeaza un comunicat.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii