Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Lacuna Coil vin la ARTmania 2011

Joi, 07 Aprilie 2011
Lacuna Coil vin la ARTmania 2011Trupa rock italiana Lacuna Coil este invitata in cadrul celei de-a sasea editii a festivalului ARTmania de la Sibiu, in data de 13 august, festival care se desfasoara in perioada 8 - 14 august, informeaza organizatorii.

Lacuna Coil va canta in aceeasi zi cu Republica si Sonata Arctica pe scena din Piata Mare din Sibiu.

Lansarea albumului "Shallow Life" (2009), produs de Don Gilmore (Linkin Park, Pearl Jam) si inregistrat in celebrele NRG Studios din Los Angeles, a insemnat pentru Lacuna Coil atat cea mai buna intrare in topul Billboard, cat si cel mai bun debut din SUA in acest top pentru Century Media Records, ajungand in Topul 200 Billboard direct pe locul 16.

"Shallow Life" a ajuns pe cele mai inalte pozitii si in topurile din Italia, Australia, Marea Britanie, Germania, Franta, Olanda, Belgia, Spania, Elvetia, Austria, Grecia si Japonia. Trupa si-a asigurat prezenta in paginile celor mai bune reviste de muzica, precum Kerrang! si Big Chesse in Marea Britanie, Hard Rock in Franta, pe copertile revistelor XL si Vanity Fair din tara lor de origine, Italia, dar si in cele mai cunoscute reviste din lume, Metal Hammer, Rolling Stones si Rock Sound.

Debutul formatiei pe piata muzicala din America a fost in 2001, cu albumul "Unleashed Memories", dar Lacuna Coil a atins culmile succesului cu "Comalies" in 2002. In 2004, Lacuna Coil a devenit o trupa faimoasa prin participarea la festivalul Ozzfest alaturi de trupe precum Disturbed, System of a Down si Ozzy Osbourne, informeaza Mediafax .

Cel de-al patrulea album de studio "Karmacode" a intrat direct pe locul 28 in prima saptamana de la lansare in topul Billboard 200 din SUA, pe locul al doilea in topul albumelor rock din Marea Britanie, precum si in topurile muzicale din Italia, Germania, Austria, Franta, Spania, Grecia, Finlanda, Olanda si chiar in Emiratele Arabe Unite. Peste 40 de reviste si ziare din intreaga lume, incluzand Metal Hammer, Rock Sound, Revolver, Rolling Stone, Rock Hard si Scream au avut Lacuna Coil pe coperta.

Dupa succesul enorm avut la Ozzfest in 2006 si dupa participarea triumfatoare la cateva festivaluri prestigioase din Europa, precum Download Festival, Graspop, Rock Im Park si Rock Am Ring, trupa a continuat cu un turneu sold out in SUA, alaturi de Stone Sour si Rob Zombie. Totodata, in 2008, trupa a finalizat primul DVD - "Visual Karma (Body, Mind and Soul)", inainte de a pleca in turneu in Europa, si a inceput inregistrarile pentru cel mai nou album al trupei - "Shallow Life".

In 2011, Lacuna Coil va merge in Elvetia, la GreenField Festival, in iunie, unde va canta pe aceeasi scena cu Apocalyptica, System of a Down, Disturbed si Bullet For My Valentine, apoi la Sonisphere in Los Angeles, unde va concerta alaturi de Iron Maiden si Arch Enemy, in iulie, urmand ca in august sa soseasca la ARTmania Festival.

Biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival 2011 pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si Eventim (Germanos, Carturesti etc.) si online, de pe shop.artmania.ro, eventim.ro si www.myticket.ro.

Organizatorii anunta ca perioada de presale III se prelungeste pana la sfarsitul lunii aprilie, abonamentele pentru festival costand 110 lei, in timp ce biletele pentru fiecare zi din Piata Mare au pretul de 70 de lei. Accesul in spatiile festivalului este permis posesorilor de bratari ARTmania, valabile in zilele respective, obtinute in urma preschimbarii biletelor la punctele de informare din Sibiu.

Ajuns la cea de-a sasea editie, festivalul prezinta un program cultural bogat si diversificat, adaptat publicului si atmosferei cetatii medievale. Cele opt concerte programate pe scena din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 12 si 13 august. Pe langa acestea, participantii la festival se pot bucura, timp de sapte zile, de expozitii si evenimente alternative si de manifestari dedicate artelor frumoase, la care vor avea acces in baza biletelor sau abonamentelor achizitionate.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii