Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Metallica pregateste un nou album de studio pentru 2011

Miercuri, 10 Noiembrie 2010
Metallica pregateste un nou album de studio pentru 2011
Foto: Hepta
Trupa americana Metallica va intra in curand din nou in studiouri pentru a inregistra un nou album, care va fi lansat pe piata in anul 2011, informeaza contactmusic.com.

Precedentul album de studio al trupei americane a fost "Death Magnetic" si a fost lansat in 2008.

In prezent, rockerii americani sustin ultimele concerte din turneul mondial de promovare a acestui album - al noualea din cariera trupei -, iar tobosarul Lars Ulrich a declarat ca abia asteapta sa intre din nou in studiouri alaturi de colegii sai pentru a inregistra un nou material discografic, informeaza Mediafax .

Lars Ulrich a declarat pentru The Pulse of Radio: "Avem multe proiecte pentru 2011, dar cred ca cel mai important este acela ca vom incepe sa compunem din nou. Nu am mai compus piese noi din 2006 sau 2007 si ne dorim sa devenim din nou creativi. Acum vom lua o mica pauza si vom incepe sa inregistram in martie sau aprilie 2011".

Membrii trupei Metallica intentioneaza, totodata, sa participe in viitor la mai multe show-uri "Big Four" - proiectul muzical care a reunit la inceputul acestui an cele patru mari trupe de heavy-metal Metallica, Slayer, Anthray si Megadeth, pe aceeasi scena, in cadrul unor concerte europene - si doresc sa duca acest concept muzical pentru prima oara si in SUA, in 2011.

Metallica doreste sa lanseze un "proiect teatral" spectaculos, live, despre care managerul Peter Mensch considera ca are toate sansele sa rivalizeze cu "The Wall" al trupei Pink Floyd.

Una dintre cele mai apreciate formatii rock din istorie, Metallica s-a infiintat in 1981. De-a lungul carierei, a lansat noua albume de studio, trei albume live, doua EP-uri si a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea, fiind recompensata cu sapte premii Grammy. Metallica poate fi considerata cu usurinta una dintre cele mai bune si mai influente trupe heavy metal ale anilor '80. In loc sa se alinieze trendului stabilit de restul formatiilor de gen, trupa a ales sa fie mai accesibila, in acelasi timp extinzand granitele genului thrash, folosind viteza si volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compozitiilor. Trupa a sustinut trei concerte in Romania, cel mai recent in vara, in cadrul Festivalului Sonisphere.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii