Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Mika canta la B'estfest 2011

Miercuri, 13 Aprilie 2011
Mika canta la B'estfest 2011
Foto: Hepta
Mika
va sustine un concert in cadrul B'estfest 2011, care se va desfasura intre 1 - 3 iulie, alaturandu-se astfel celor de la Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain si Hadouken! pe afisul celei de-a patra editii a festivalului, informeaza organizatorii, Emagic.

B'esfest revine vara aceasta in perioada 1 - 3 iulie, intr-un loc verde din nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, ce promite sa ofere o experienta completa, de la concerte la expozitii si ateliere de creatie, spatii de relaxare si joaca, targuri vintage si zona de camping.

Mika (pe numele sau real Michael Holbrook Penniman Jr.) a lansat primul sau single - "Relax Take It Easy" - in anul 2006, urmat la inceputul anului 2007 de "Grace Kelly", piesa ajungand pe primul loc in topurile din Marea Britanie in aceeasi luna. Albumul de debut al artistului, "Life in Cartoon Motion", a fost lansat in februarie 2007, aducandu-i lui Mika atat un numar impresionat de fani, cat si aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artisti precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie. Albumul a fost vandut in peste 5,6 milioane de exemplare in toata lumea, Mika primind premiul BRIT pentru "Best British Breakthrough Artist" precum si o nominalizare la premiile Grammy.

Doi ani mai tarziu, Mika a lansat cel de-al doilea album, "The Boy Who Knew Too Much", primul single - "We Are Golden" - debutand pe locul 4 in clasamentul britanic. Party-ul de lansare al single-ului a fost dedicat exclusiv fanilor artistului de pe Twitter, Mika cheltuind pentru acestia peste 25.000 de lire doar pe bauturi. Piesa "Kick Ass" a fost compusa de Mika alaturi de producatorul RedOne special pentru coloana sonora a filmului cu acelasi nume, fiind lansata ca single in mai 2010. In prezent, Mika lucreaza la un nou album.

Anul acesta Mika va ajunge pentru prima data la Bucuresti, in cadrul B'estfest, pe data de 2 iulie.

Artistul britanic a concertat in premiera in Romania anul trecut, pe 24 iulie, pe plaja H2O din Mamaia, locul devenit traditional pentru desfasurarea evenimentelor de vara Orange PrePay Party, informeaza Mediafax .

Biletele pentru B'estfest sunt disponibile la urmatoarele preturi: 125 de lei pentru biletele de o zi, 265 de lei pentru abonamentele de 3 zile, iar pentru acces in camping, la abonament se va adauga un voucher de 15 lei.

Incepand cu data de 1 iulie, prima zi de B'estfest, biletele vor putea fi achizitionate in fiecare zi de la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 de lei, in timp ce abonamentele vor fi disponibile doar in prima zi de festival, la pretul de 285 de lei, la acestea adaugandu-se pentru cei care doresc camping un voucher de 15 lei.




Te-ar putea interesa:
  • Trupa trip-hop Lamb va canta la B'estfest 2011

    Trupa trip-hop Lamb vine la B'estfest, festival care va avea loc in acest an intre 1 si 3 iulie, in aer liber, in nordul Bucurestiului, informeaza organizatorii, Emagic.

  • Trupele Flogging Molly si House of Pain canta la B'estfest 2011

    Trupele Flogging Molly si House of Pain vin la cea de-a patra editie a festivalului B'estfest, care va avea loc in perioada 1 - 3 iulie, la B’estfest Park (in zona Pipera-Tunari din Bucuresti), informeaza organizatorii, Emagic.

  • Ayo va canta la B'estfest

    Cantareata soul Ayo, fiica unui nigerian si a unei romance de etnie roma, va concerta pe 2 iulie in Capitala, in cadrul festivalului B'estfest, ea alaturandu-se astfel sotului sau, muzicianul reggae Patrice, care va sustine un recital pe 1 iulie, informeaza Emagic, organizatorul evenimentului.

  • B’ESTFEST 2011, la iarba verde

    Dupa un an de pauza, B’ESTFEST revine in 2011 cu o noua imagine, intr-o noua locatie: la iarba verde, la doar 10 minute de Piata Presei Libere din Capitala! Editia a patra se va desfasura in zilele de 1, 2, 3 iulie.

  • Trupa Skunk Anansie, cap de afis la B'estfest 2011

    Trupa britanica Skunk Anansie, celebra pentru hituri precum "Hedonism", va fi cap de afis la editia din 2011 a festivalului B'estfest, care se va desfasura la Bucuresti, informeaza site-ul oficial al formatiei.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii