Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Noul album Blondie, "Panic of Girls", va fi lansat in 2011

Joi, 19 August 2010
Noul album Blondie, "Panic of Girls", va fi lansat in 2011
Foto: Hepta
Blondie
va lansa un nou album de studio in 2011, intitulat "Panic of Girls", dupa o pauza de opt ani, trupa americana urmand sa sustina si un turneu mondial de promovare a acestui material discografic, informeaza hollywoodreporter.com.

Precedentul album Blondie s-a numit "The Curse of Blondie" si a fost lansat in 2003.

Desi noul album va fi lansat in Statele Unite ale Americii in 2011, Blondie va sustine un turneu de promovare a acestui material, alaturi de grupul The Pretenders, in noiembrie si decembrie 2010, in Australia.

"Panic of Girls" a fost inregistrat in Woodstock, in statul New York, acesta fiind al doilea album din cariera grupului care a fost inregistrat in afara cartierului newyorkez Manhattan. Primul a fost mult premiatul "Autoamerican", lansat in 1980, inregistrat in Los Angeles.

Pentru noul material discografic, Blondie a inregistrat 35 de piese, dintre care doar 14 vor fi incluse pe noul disc, celelalte cantece urmand sa fie lansate unul cate unul, pe internet, informeaza Mediafax.

Cateva dintre piesele de pe noul material - "What I Heard", "The End" si "Mother" - au fost deja interpretate de Blondie in cadrul concertelor sustinute in aceasta vara.

Membrii trupei Blondie au fost pionieri ai punk rock-ului american si ai scenelor new wave, iar primele doua albume ale trupei au continut puternice elemente din ambele stiluri. Desi a avut succes in Australia si Marea Britanie, Blondie a fost privita in SUA ca o trupa underground, pana la lansarea albumului "Parallel Lines", in 1978. Dupa sase albume de studio, care au inclus stiluri diverse, precum new wave, disco, pop si raggae, si peste 60 de milioane de discuri vandute, trupa Blondie s-a destramat, in 1982.

Grupul s-a reunit in 1997 si a fost primit cu succes de public, iar in 1999 a ajuns pe primul loc in topurile muzicale britanice, cu hitul "Maria".

In 2006, membrii trupei au fost inclusi in Rock 'n' Roll Hall of Fame.






Te-ar putea interesa:
  • Noul album U2, lansat oficial pe 27 mai

    Urmatorul album al trupei irlandeze U2 va fi lansat pe piata pe 27 martie, potrivit reprezentantilor unei companii germane, specializata in comertul online, informeaza nme.com.

  • Noul album Prince, lansat gratuit in Europa

    Cantaretul american Prince a anuntat ca va lansa urmatorul sau album, intitulat "20Ten", in mod gratuit, peste 2,5 milioane de copii ale acestuia urmand sa fie distribuite, in iulie, ca insert-uri ale unor ziare si reviste europene, informeaza hollywoodreporter.com.

  • Noul album al Danei Nalbaru, lansat pe internet

    Dana Nalbaru isi lanseaza noul album, intitulat "One Love", pe internet, piesele urmand sa fie disponibile, incepand de miercuri, pe www.dananalbaru.ro, informeaza un comunicat.

  • Formatia Iris si-a lansat noul album, "12 Porti"

    Iris a lansat, duminica seara, albumul "12 Porti", intr-un concert, la Sala Palatului, care a adus impreuna melodii noi si vechile hituri ale trupei, precum "Somn bizar" sau "Matase alba", dar si proiectii cu mesaje religioase si capodopere din pictura.

  • Noul album al trupei Garbage va aparea in 2011

    Trupa Garbage s-a reunit dupa o pauza de cinci ani si va lansa un nou album in 2011, a anuntat Shirley Manson, solista scotiana a acestui grup american de rock alternativ, informeaza nme.com.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii