Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Premiile New York Film Critics Online pe 2010

Marti, 14 Decembrie 2010
Premiile New York Film Critics Online pe 2010Lungmetrajul "Reteaua sociala/ The Social Network", regizat de David Fincher, a primit titlul de cel mai bun film al anului 2010, duminica, din partea New York Film Critics Online, informeaza hollywoodreporter.com.

Aceasta asociatie de critici din New York, care nu trebuie confundata cu New York Film Critics Circle, o alta organizatie care isi va anunta castigatorii luni seara, i-a premiat pe David Fincher la categoria "cel mai bun regizor" si pe Aaron Sorkin la categoria "cel mai bun scenariu".

In 2008, lungmetrajul "4 luni, 3 saptamani, si 2 zile", in regia lui Cristian Mungiu, a fost premiat de aceasta asociatie la categoria "cel mai bun film strain".

Anul acesta, Natalie Portman s-a impus la categoria "cea mai buna actrita", pentru rolul din "Black Swan", iar James Franco a fost desemnat "cel mai bun actor", gratie evolutiei sale din drama "127 Hours", informeaza Mediafax.

Christian Bale si Melissa Leo, colegi in distributia filmului "The Fighter", au triumfat la categoriile "cel mai bun actor in rol secundar", respectiv "cea mai buna actrita in rol secundar", iar Noomi Rapace a primit premiul pentru cel mai bun debut, gratie interpretarii senzationale din "The Girl With The Dragon Tattoo".

"Toy Story 3" a fost desemnat cel mai bun film de animatie, premiul pentru cel mai bun documentar a revenit productiei "Exit Through the Gift Shop", iar lungmetrajul italian "I Am Love" a fost desemnat cel mai bun film strain.

Tot duminica, lungmetrajul "The Social Network" a fost desemnat cel mai bun film al anului atat de reprezentantii Los Angeles Film Critics Association, cat si de cei ai Boston Society of Film Critics.

La inceputul lunii decembrie, "Reteaua de socializare/ The Social Network", de David Fincher, a primit titlul de cel mai bun film din 2010 din partea National Board of Review of Motion Pictures, prima mare asociatie de la Hollywood care deschide sezonul premiilor de dinaintea Oscarurilor.

Acest sezon va continua cu distinctiile oferite de New York Film Critics Circle. Totodata, marti, Asociatia Presei Straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association), care decerneaza premiile Globul de Aur, isi va anunta nominalizatii, gala urmand sa aiba loc pe 16 ianuarie 2011.

Nominalizarile la premiile Oscar vor fi anuntate pe 25 ianuarie, iar gala premiilor Academiei de film americane va avea loc pe 27 februarie.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii