Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Romanian Salsa Festival - 4-10 august 2008

Vineri, 01 August 2008
Romanian Salsa Festival - 4-10 august 2008Asociatia Afrolatino Productions – reprezentant exclusiv World Salsa Championship pentru Romania – organizeaza Romanian Salsa Festival, in parteneriat cu Televiziunea Romana, Radio 21, Primaria Constanta, Asociatia de promovare Litoral si Wilmark Academia de Baile.

Cea de-a treia editie a festivalului, realizat sub indrumarea lui Albert Torres – cel mai mare promotor de salsa din lume, va avea loc in perioada 4 - 10 august 2008, la Mamaia si Vama Veche. Lectii de dans de la instructori de salsa celebri, petreceri pe plaja, show-uri incendiare, muzica live – pe toate le veti gasi la acest eveniment unic pe litoralul romanesc.

Cele mai bune perechi de dansatori de salsa din tara vor concura pentru a merge la Campionatul Mondial de Salsa organizat in Statele Unite de catre Albert Torres – prezent la festival si de aceasta data. Asadar, miza e pe masura evenimentului: perechea castigatoare va pleca in Orlando – Florida sa reprezinte Romania.

Vineri, 8 august, pe scena din fata cazinoului din Mamaia vor urca, pe langa dansatorii inscrisi in concurs, unii dintre cei mai mari performeri din America, Spania, Turcia si Bulgaria. Si asta nu e tot, pentru prima data in Romania, trupa El Caiman va sustine un concert live si ne va invita la dans!

Invitati: Edvin Rivera – coregraful filmului El Cantante, avandu-i ca protagonisti pe JLo si Marc Antony; Los Pambos – cel mai renumit grup de dansatori de salsa din estul Europei; Pablo si Diana – campioni ai Spaniei la salsa cabare; Papa Rumba – dansator si coregraf originar din Cuba, promotor al muzicii, culturii si dansului traditional cubanez; Mundo Latino – cea mai cunoscuta scoala de salsa din Turcia.

Si pentru ca vrem sa dansam pana dimineata la petrecere, muzica va fi asigurata de doi DJ foarte apreciati in lumea salsa – DJ Mehmet Ceyhan din Turcia si DJ Udia din Dubai.

Parteneri media : Radio 21, Sapte Seri, Tourist Activ Media- Revista Tourist

Sponsori :  Blue Air, Mistral Tours, Eurolines, Map Merchant, Magazin de Publicitate, Tiriac Auto Constanta, Cocktail Holidays, Art Star Show, Pepsi, Euromarket Consulting, Liceul de Gastronomie, Club Salsa 3, Federatia Romana de Dans Sportiv, Hotel Nej Balada Nej, Hotel Laguna din Mamaia.

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati pagina web a festivalului :

http://www.romaniansalsafestival.com.

http://www.afrolatino.ro


Invitatii de la Romanian Salsa Festival


Romanian Salsa Festival - 4-10 august 2008Albert Torres

Cel important promotor din toate timpurile al muzicii si culturii latine, producator de filme, evenimente, grupuri muzicale, coregrafi si dansatori profesionisti;

- Coregraf si dansator in filme care au marcat lumea latino: Mambo Kings (Armand Assante si Antonio Banderas) si Dance with me (Chayanne si Vanessa Williams);

- Producator al congreselor de salsa din peste 40 de tari de pe toate continentele si al World Salsa Championship;

- Albert a lansat importanti artisti, cum ar fi legendarele formatii “Los Van Van”, “NG La Banda”, “Orchestra Argon” si “Fania”, precum si cativa castigatori ai premiilor Grammy: Eddie Palmieri / Larry Harlow si The Latin Legenda;

- El si-a dedicat viata celebrarii si  promovarii muzicii si dansului Latino si Afro-Caraibian, dar si artei si traditiilor latine;

- A infiintat fundatia umanitara “Baile de los Ninos” prin care se oferea educatie si motivatie tinerilor din categorii sociale defavorizate in implinirea visurilor. Fundatia tine copii departe de “street gangs” si droguri, oferindu-le ocazia de a-si cultiva dragostea pentru dans si muzica prin studii, show-uri, si calatorii prin explorarea talentului lor artistic.    


Romanian Salsa Festival - 4-10 august 2008Edwin Rivera

-  Edwin Rivera este un excelent artist coregraf si dansator din New York care a avut o ascensiune extraordinara in ultimii ani;

- J. Lo si Marc Antony prin filmul “El Cantante” s-au bucurat de un regal coregrafic din partea lui Edwin Rivera. La nivel international, Edwin este un foarte apreciat dansator si coregraf;

- Printre nenumaratele concursuri castigate se afla Performance Plus, Rising Star, the American Dance Awards, The New York Daily News Salsa Dance Competition etc.;

- Ca dansator si antrenor, Edwin continua sa exceleze in stiluri total diferite: HIP HOP, JAZZ, SAMBA, CONTEMPORAN, RUMBA, MERENGUE, etc.


Romanian Salsa Festival - 4-10 august 2008Los Pambos


- Nascut in Grecia, Pambos a avut o evolutie spectaculoasa in arta dansului;

- A inceput cu dansurile traditionale grecesti si a trecut la salsa dupa ce si-a descoperit un talent deosebit in a interpreta muzica latino. Din aprilie 2004 Pambos este arbitru international de salsa atat pentru stilul portorican, cat si pentru stilul cubanez;

- Pambos a fost coregraf in productia cinematografica  "Black Dalia" sub regia lui Brian De Palma;

- Pambos si Maria sunt singurii performeri din zona balcanica invitati la Los Angeles Salsa Congress;

- Dupa o aparitie in Slavi Show (octombrie 2006) au primit invitatia de a face parte din juriul national al concursului “Dance with me”.


Pablo si Diana
   
Campioni nationali ai Spaniei in 2006 la Salsa Cabaret, cel mai complex si spectaculos stil de salsa.
   
Pablo Baez Hug – originar din Buenos Aires –  Argentina. Dansator profesionist cu studii de jazz, dans modern si ritmuri latine.
De 3 ori campion national al Argentinei, coregraf si castigator a numeroase competitii internationale de salsa . A performat pentru televiziune, teatru si concerte.
   
In prezent este director al uneia dintre cele mai prestigioase companii de dans  din Palma de Mallorca si preda cursuri de salsa si dans modern.
   
Diana Montoya (Columbia) este dansatoare profesionista de jazz, dans contemporan si balet. A facut parte, intre anii 1995-2000 din trupa de balet folcloric Antioquia (cea mai prestigioasa din Columbia). In prezent este profesoara de salsa stilul LA, ladies styling si dans arab in Madrid.


Romanian Salsa Festival - 4-10 august 2008Papa Rumba
   
Papa Rumba, alias Saul Barbosa este dansator si coregraf profesionist originar din Cuba, fondatorul Academiei de Baile “Papa Rumba” din Spania. A dansat alaturi de adevarate legende ale muzicii latino : Celia Cruz, Oscar de Leon s.a.
   
Promoveaza de 18 ani in Spania si la cele mai importante congrese de salsa din lume muzica, dansul si cultura din Cuba prin stilurile rumba cubana, guaguanco, yambu, salsa cubana.
   
Este, de asemenea, producator al evenimentului “Danzarte Castellon” – de mare notorietate printre promotorii, coregrafii si dansatorii de salsa din lume.


MUNDO LATINO

Yonca Gulgec si Mehmet Ceyhan sunt doi profesionisti cunoscuti pentru contributia lor in promovarea acestui stil de dans in Turcia. Experienta lor, eforturile neconditionate si timpul dedicat au dus la progrese rapide a tinerei scene de salsa din Turcia.
   
Din 1999, Mundo Latino au adaugat si initiat conceptul de Social Latin Dances. Stilul cross body lead salsa a devenit o pasiune pentru iubitorii de dans din Turcia. Mundo Latino urmareste indeaproape ultimele trenduri din salsa si sunt prima si singura companie de dans care a introdus stilul salsa NY pe 2.
   
Mundo Latino a devenit un brand binecunoscut, numele sau inspirand incredere. Compania a adus in Turcia dansatori si instructori de salsa si mambo faimosi din intreaga lume si s-a remarcat prin workshop-urile, spectacolele, competitiile, petrecerile si festivalurile la care a participat.


El Caiman 

- este una din putinele formatii care ani de zile canta in aceeasi formula. Au un stil cubanez traditional, folosind instrumentatia caracteristica.

Au inceput cu muzica clasica cubaneza – chan-chan si son de la Loma – iar pe parcurs au inceput sa isi compuna singuri cantecele, adaugandu-le „propriul condiment”, fara a pierde legaturile cu traditia. A rezultat astfel o viziune dansanta a traditionalului son pe ritmuri de salsa.





 
Te-ar putea interesa:
  • Romanian Salsa Festival

    Romanian Salsa Festival se afla la cea de a treia editie si reuneste nume mari din lumea salsei la nivel international. Acest eveniment este produs in colaborare cu Albert Torres, cel mai mare promotor de salsa din lume si organizatorul Campionatului Mondial de Salsa.

  • Romania este calificata in finala Campionatului Mondial de Salsa 2008

    Perechea formata din Catalin Munteanu si Olivia Popa va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Salsa, editia 2008, care va avea loc in Orlando, statul Florida, din SUA, in perioada 3 - 6 decembrie, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX .

  • Mumbai-ul gazduieste in august un festival de film romanesc

    "Restul e tacere", de Nae Caranfil, si "Hartia va fi albastra", de Radu Muntean, se numara printre peliculele care vor fi proiectate in cadrul unui festival de film romanesc ce se desfasoara in Mumbai (India), in perioada 23 - 30 august, informeaza indiantelevision.com.

  • Edinburgh Fringe Festival intre 3 - 25 august, in Scotia

    Edinburgh Fringe Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de arta din lume, a debutat pe 3 august, urmand sa se desfasoare timp de aproape o luna si gazduind un numar record de peste 2.000 de spectacole, informeaza Reuters. 

  • Mamaia 2008 - intre 18 si 24 august

    Cea de-a 38-a editie a Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia se va desfasura, anul acesta, intre 18 si 24 august, la Teatrul de Vara din Mamaia, au declarat, joi, organizatorii evenimentului, intr-o conferinta de presa.

Mesaje (1) »
...
scris de Carlos Enrique Sanchez, April 08, 2009

Hola...soy musico cubano, mi instrumento es el piano,he formado parte de varias orquestas cubanas como Afrocuba,Azucar Negra...y ahora tengo mi orquesta aqui en Bucarest Romania,hacemos musica cubana,latin jazz,y otros generos...me gustaria compartir criterios y trabajar junto con Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii