Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stufstock 2008

Miercuri, 02 Aprilie 2008
Stufstock 2008Cea de-a VI-a editie a festivalului Stufstock va avea loc, anul acesta, in intervalul 14-16 august, urmand sa se desfasoare, la fel ca si in anii precedenti, in Vama Veche, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.


Ca si la ultimele doua editii, festivalul se va desfasura in complexul Marina Park din Vama Veche.
   
Primii artisti din lista celor care vor participa anul acesta la eveniment vor fi anuntati saptamana viitoare. De asemenea, lista completa a headlinerilor, precum si pretul biletelor urmeaza a fi anuntate ulterior de catre organizatori.
   
In 2007, la festival au participat peste 40 de trupe si artisti independenti din Romania, Europa si Statele Unite, printre care The Dandy Warhols, Toy Dolls si Cradle of Filth.
   
Festivalul Stufstock este un eveniment initiat de miscarea "Salvati Vama Veche", constituita dupa prima editie a festivalului in Asociatia Pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural.


sursa: mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
  • 2 saptamani pana la Stufstock 5 Greenfest

    50 de trupe vor urca anul acesta pe scenele Stufstock 5 Greenfest de la Vama Veche, intre 16 si 19 august 2007. Diversitatea isi va spune cuvantul la Stufstock 5 Greenfest, si de aceasta data publicul avand ocazia sa asculte de la heavy metal, rock, punk, pana la funk, blues, folk, jazz, electro sau muzica ambientala.

  • Evenimente culturale la Stufstock 2010

    Cea de-a opta editie a festivalului Stufstock din Vama Veche, care va avea loc intre 16 si 22 august, va prezenta, timp de o saptamana, pe langa muzica, filme, carte, teatru, si workshop-uri de fotografie si cinema, au declarat, miercuri, organizatorii, intr-o conferinta de presa.

  • Stufstock 2009 - 4 si 5 septembrie, in Vama Veche

    Cea de-a saptea editie a festivalului Stufstock va avea loc si anul acesta, in Vama Veche, pe 4 si 5 septembrie, evenimentul urmand sa fie deschis de un concert sustinut de Ovidiu Lipan Tandarica, impreuna cu Stelu Enache si Fanfara 10 prajini, informeaza organizatorii.

  • Trupe rock prezente la Stufstock 2010

    Trupele OCS, ZOB, Altar, Kumm si Implant pentru Refuz vor concerta pe scena Rock a festivalului Stufstock 2010, care se desfasoara la Vama Veche, in perioada 16 - 22 august, informeaza organizatorii.

  • Aproximativ 15.000 de spectatori sunt asteptati la festivalul Stufstock

    Cea de-a sasea editie a festivalului Stufstock, care ia startul joi, la ora 20.00, in Vama Veche, ar putea atrage peste 15.000 de spectatori pe durata celor trei zile de concerte, a declarat pentru MEDIAFAX Mircea Toma, unul dintre organizatorii evenimentului. 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii