Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

"Testoasele Ninja" - pe marile ecrane in 2011

Joi, 23 Aprilie 2009
ImageUn lungmetraj de actiune, inspirat din povestea legendarelor testoase ninja, care va prezenta inceputurile formarii acestui grup de patru broscute luptatoare, va fi lansat in 2011, informeaza variety.com, preluat de MEDIAFAX.

Acest proiect va fi a cincea ecranizare pentru marile ecrane a povestii eroilor cu carapace, care lupta pentru dreptate si poarta numele unor artisti celebri: Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael, antrenati si coordonati de maestrul lor, Splinter.
   
Anuntul a coincis cu celebrarea celei de-a 25-a aniversari a francizei "Testoaselor Ninja", care va fi sarbatorita prin proiectia primului film din serie la New York, joi, in cadrul Festivalului de Film Tribeca.
   
Personajele simpaticelor broscute testoase au aparut pentru prima oara intr-o carte de benzi desenate, in mai 1984. Ele au inspirat, ulterior, producerea unei linii foarte profitabila de jucarii, a unor desene animate si a trei filme lansate la inceputul anilor 1990. In 2003, "Testoasele Ninja" au fost prezentate tinerei generatii cu ajutorul unui serial de televiziune si a unei politici comerciale foarte inspirate, dar si al filmului de animatie computerizata "TMNT", lansat in 2007, care reprezinta cea mai recenta productie a acestei francize.
   
Producatorii de la The Mirage Group, care detin drepturile asupra acestei francize, au declarat ca urmatorul proiect va ramane fidel spiritului cartilor originale de benzi desenate si ca este posibila folosirea tehnologiei computerizate de inlocuire a fetelor, pentru a le permite simpaticelor broscute sa devina mult mai expresive.
   
A 25-a aniversare a testoaselor, denumita "Shell-ebration", va include o serie de evenimente speciale la New York, printre care si iluminarea celebrei Empire State Building in culoarea verde, denumita "turtle green".
Te-ar putea interesa:
  • Winnie the Pooh revine pe marile ecrane in 2011

    Studiourile Disney vor lansa, in 2011, un nou lungmetraj de animatie care il are ca personaj central pe Winnie the Pooh, ultimul film cu celebrul ursulet fiind lansat in 2005 - "Winnie - Ursuletul de Plus si Elefantelul", informeaza hollywoodreporter.com.

  • Tom si Jerry pe marile ecrane

    Tom si Jerry, indragitele personaje de desene animate, vor fi readuse la viata de studiourile Warner Bros., urmand sa apara intr-un lungmetraj pentru marile ecrane, informeaza variety.com, citat de MEDIAFAX.

  • "Prietenii tai" - pe marile ecrane

    Producatorii serialului "Prietenii tai/ Friends" au decis sa realizeze un lungmetraj pentru marile ecrane inspirat din productia televizata de succes, care ar putea fi terminat in urmatoarele 18 luni, informeaza thisislondon.co.uk. 

  • "Shrek" IV va fi lansat pe marile ecrane pe 21 mai

    Al patrulea film din franciza "Shrek", care a prezentat, de-a lungul timpului, aventurile celui mai cunoscut capcaun verde din istoria peliculelor de animatie, va fi lansat pe marile ecrane pe 21 mai, in Statele Unite ale Americii, au anuntat, joi, producatorii, citati de AFP.

  • Speedy Gonzalez va aparea pe marile ecrane

    Un film de animatie cu personajul Speedy Gonzalez, un soricel mexican cu o viteza incredibila, va fi produs de studiourile New Line Cinema pentru marile ecrane, informeaza Reuters.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii