Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

"The Social Network" s-a impus la gala Satellite Awards 2010

Luni, 20 Decembrie 2010
"The Social Network" s-a impus la gala Satellite Awards 2010Filmul "Reteaua sociala/ The Social Network", produs de studiourile Columbia, a triumfat la cea de-a 15-a gala a premiilor Satellite, impunandu-se la trei categorii principale, informeaza variety.com.

In cadrul galei Satellite Awards, organizata duminica seara, la Hyatt Regency Century Plaza Hotel din Los Angeles, "Reteaua sociala/ The Social Network" s-a impus la categoriile "cel mai bun film-drama", "cel mai bun regizor" (David Fincher) si "cel mai bun scenariu adaptat" (Aaron Sorkin).

Lungmetrajul "Reteaua sociala/ The Social Network" are parte de un debut de sezon senzational, primind, la inceputul lunii decembrie, titlul de cel mai bun film din 2010 din partea National Board of Review of Motion Pictures. La cateva zile dupa, "The Social Network" a fost desemnat cel mai bun film al anului si de reprezentantii tuturor marilor asociatii de critici din Statele Unite: Los Angeles Film Critics Association, Boston Society of Film Critics, New York Critics Circle, San Franciso Film Critics' Circle si Toronto Film Critics Association.

Thrillerul SF "Inceputul/ Inception", regizat de Christopher Nolan, a primit in cadrul galei de duminica tot trei trofee Satellite, impunandu-se la categoriile "cea mai buna coloana sonora", "cea mai buna imagine" si "cea mai buna regie artistica".

La categoria "cel mai bun film-comedie" s-a impus lungmetrajul "Scott Pilgrim impotriva tuturor/ Scott Pilgrim vs. the World", de Edgar Wright, iar protagonistul acestui film, Michael Cera, a triumfat la categoria "cel mai bun actor intr-un film de comedie". La categoria similara feminina s-a impus Anne Hathaway, cu rolul din "Love and Other Drugs".

La categoria "cel mai bun actor intr-un film dramatic" s-a impus Colin Firth, gratie evolutiei sale din "The King's Speech", iar Noomi Rapace a triumfat la categoria "cea mai buna actrita intr-un film dramatic", cu rolul din "The Girl With the Dragon Tattoo".

La categoriilor secundare de interpretare s-au impus Jacki Weaver, cu rolul din "Animal Kingdom", si Christian Bale, cu rolul din "The Fighter", informeaza Mediafax.

David Seidler a castigat la categoria "cel mai bun scenariu original", pentru filmul "The King's Speech".

Premiul Satellite pentru cel mai bun film strain a revenit peliculei suedeze "The Girl With The Dragon Tattoo", cel mai bun film de animatie a fost desemnat "Povestea jucariilor 3/ Toy Story 3", iar "Restrepo" s-a impus la categoria "cel mai bun documentar".

Premiul Mary Pickford pentru contributia extraordinara adusa industriei de entertainment a fost acordat Vanessei Williams, premiul Nikola Tesla pentru realizarile vizionare in domeniul tehnologiei cinematografice i-a revenit lui Robert A. Harris, Auteur Award a fost decernat realizatorului de filme documentare Alex Gibney, iar Connie Stevens a fost recompensata cu Humanitarian Award.

Premiile Satellite, cunoscute initial sub numele de Golden Satellite Awards, recompenseaza excelenta in film, televiziune, productia de DVD-uri si new media.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii