Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Top Expo Craciun 2007

Miercuri, 19 Decembrie 2007
Top Expo Craciun 2007Incepand de miercuri, 19 decembrie, Sala Polivalenta este gazda unui targ de sezon. Timp de 5 zile, vizitatorii vor avea ocazia sa achizitioneze produse ce apartin diverselor categorii adecvate perioadei in care ne aflam.

Expozitia, intitulata Top Expo Craciun 2007, se adreseaza persoanelor de toate varstele, in cautare de cadouri pentru cei dragi, dar si de ornamente pentru brad si casa, si alte obiecte de acest gen. In plus, cei ce vor calca pragul Salii Polivalente vor putea participa si la o serie de concerte rock.

Evenimentul isi propune sa aduca in casele romanilor spiritul Sarbatorilor dar si sa usureze efortul celor ce, pe ultima suta de metri, vor sa ofere cadourile cele mai potrivite pentru cei iubiti. De aceea, organizatorii au pus la dispozitia vizitatorilor peste 1000 de locuri de parcare si multiple standuri utile, dar si o rotiserie, un stand de Kurtos si vinuri.

Organizatorii si expozantii pun la dispozitia celor interesati un numar impresionant de produse din domenii ca: articole pentru copii, jucarii, cadouri si suveniruri, bijuterii, ceasuri, cosmetice, parfumuri, decoratiuni de Craciun, obiecte de arta, moda, imbracaminte, incaltaminte, lenjerie, marochinarie, blanuri, haine din piele, bauturi fine, accesorii pentru fumatori, dulciuri, audio-video, electrocasnice, telefoane si accesorii GSM, computere si accesorii IT, articole sportive si de agreement, accesorii auto-moto, scutere si miniatv-uri, banci, asigurari si credite, carti, edituri, presa si publicatii.

In incinta Parcului Tineretului, Sala Polivalenta va asteapta cu usile larg deschise astfel: miercuri, joi si vineri - de la 11.00 la 20.00, iar in weekend -  10.00 - 19.00.


Te-ar putea interesa:
  • Mos Craciun te invita la Expo Craciunul Verde, la Hanul lui Manuc, pe 22-23 decembrie 2012! Intrarea

    Dragii Mosului,    Pentru ca doresc sa fiti mereu sanatosi si fericiti, eu, al vostru Mos Craciun, impreuna cu prietenii mei buni de la revista Tratamente Naturiste, am planuit sa va facem un dar minunat, care sa va readuca in suflete atmosfera calda si plina de iubire a sarbatorilor de iarna din copilarie.    Dupa cum ma stiti, eu sunt batran, dar mereu vesel si plin de viata. Dupa cum va stiu prea bine, de la mic la mare, cu totii va doriti si aveti nevoie de sanatate, pentru a va putea bucura de tot ce-i mai frumos in viata. Citind gandurile voastre mi-am zis in barba: "hai sa va daruiesc, anul asta, un Craciun Verde!", fiindca verdele simbolizeza tineretea, Natura, speranta si vitalitatea!

  • "Cred in Mos Craciun", concerte si targ de Craciun, in Centrul Capitalei

    Primaria Municipiului Bucuresti va organiza programul de sarbatori Cred in Mos Craciun, in perioada 15-23 decembrie, care include concerte cu artisti ca Analia Selis, Nicu Alifantis, Nicola, Mircea Baniciu, dar si targ de dulciuri si spectacole de papusi pentru copii, transmite ArCub.

  • WORKSHOPURILE DIN CADRUL HEALTH & BEAUTY EXPO

    In 16-18 noiembrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti se va desfasura a III-a editie Health & Beauty Expo . Vei regasi expozitie cu vanzare unde poti achizitiona sau testa  produse cosmetice, parfumuri, bijuterii, articole de ingrijire personala, produse anti aging, produse pentru slabit, vitamine, suplimente nutritive. Workshopuri si seminarii unde poti afla lucruri interesante de la specialisti:

  • Castiga premii de 10.000 de Euro la Expo Ideal Mariaj

    Vino la Expo Ideal Mariaj, intre 28 si 30 ianuarie, la Romexpo si castiga premii de peste 10 000 de euro! Cel mai mare targ pentru mirese ti-a pregatit o multime de surprize si cadouri speciale.

  • Health and Beauty Expo la Sala Palatului - 18 – 21 noiembrie

    MH Media Solution anunta cel mai complex eveniment dedicat sanatatii si frumusetii din Romania. Health and Beauty Expo este un concept international introdus anul acesta si in Romania. Evenimentul este dedicat sanatatii si frumusetii si are ca scop principal alaturarea celor doua domenii atat de interconectate, sub deviza “Fa din sanatatea ta, Frumusetea ta”.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii