Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trupa Kiss a anuntat oficial turneul european din 2010

Miercuri, 25 Noiembrie 2009
Trupa Kiss a anuntat oficial turneul european din 2010Trupa Kiss a anuntat datele concertelor si orasele incluse in turneul european - intitulat "Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom" - pe care il va sustine in vara anului 2010, printr-o inregistrare video ce poate fi urmarita si pe site-ul nme.com.

Gene Simmons si colegii sai de trupa vor concerta in Marea Britanie si in Irlanda incepand din mai 2010, urmand sa cante la O2 Arena din Dublin (7 mai), SECC Arena din Glasgow (9 mai) si pe stadionul Wembley din Londra (13 mai).

Dupa concertele din Marea Britanie, Kiss va sustine o serie de show-uri in Elvetia, Italia, Austria, Republica Ceha, Germania, Norvegia, Suedia, Danemarca, Olanda, Franta si Spania, informeaza Mediafax .

Vorbind despre acest turneu pe site-ul oficial al trupei (kissonline.com), Gene Simmons a declarat: "Kiss este ca un camion puternic 4x4. Misiunea noastra? Sa zguduim planeta Pamant si sa raspandim magia albumului «Sonic Boom»".

Biletele pentru concertele incluse in acest turneu european vor fi puse in vanzare incepand din 27 noiembrie.

Simmons si colegii sai din trupa americana de hard rock Kiss, celebri pentru tinutele stralucitoare si chipurile machiate cu alb si negru, au vandut milioane de discuri si au influentat mai multe generatii de fani si de muzicieni.

Gene Simmons este figura cea mai cunoscuta din trupa, datorita machiajului care reprezinta aripile unui liliac si a modului in care scoate limba la public.

Printre hiturile trupei Kiss se numara "Detroit Rock City" ("Destroyer", 1976), "Rock'n'Roll All Night", "I was made for lovin' you" (1979).


Te-ar putea interesa:
Mesaje (1) »
...
scris de senseless_guy, April 21, 2010

Initial vroiam sa spun ca imi pare rau ca nu vin si prin Romania. Dar mi-am amintit ca Ace Frehley nu mai este in trupa iar KISS fara Ace nu e nimic (sa nu mai zic de lipsa lui Peter Criss).

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii