Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Volumul "Ultimul Papa", de Luis Miguel Rocha, la Tritonic

Joi, 22 Ianuarie 2009

Volumul "Ultimul Papa", de Luis Miguel Rocha, la Tritonic Volumele "Ultimul Papa", de Luis Miguel Rocha, si "Esenta raului", de Greg Iles, urmeaza sa fie publicate in colectia Premium a Tritonic, numarandu-se printre cele mai bune titluri anuntate de editura pentru 2009, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX .


In 2009, Tritonic va publica peste 100 de titluri noi. in colectia de carte Fantasy si SF vor fi tiparite continuari asteptate, precum volumul al patrulea din "Steaua Pandorei", de Peter F. Hamilton, "Gandul inmiit", de R. Scott Bakker, si "Vanatoarea sfanta", de Lois McMaster Bujold.

De asemenea, editura va mai lansa inca doua volume semnate de expertul in servicii de securitate Eric Frattini, "CIA" si "Mossad", dupa volumele care au fost deja in topul vanzarilor, "Sfanta alianta/ 500 de ani de spionaj la Vatican" si "A cincea porunca".

Alte titluri pe care Tritonic urmeaza sa le scoata pe piata sunt "Dark Places", al jurnalistei Gillian Flynn, care semneaza bestsellerul "Obiecte ascutite", dar si Primul amendament" si "Ultimul patriot", de Brad Thor. Colectia Comunicare/ Media va include peste 15 titluri noi, in timp Casmir, recent lansata colectie destinata femeilor, va cuprinde cel putin inca trei titluri, printre care "Stopover to Venice", de Kathryn Walker.

Editura va mai prezenta, in martie, traducerea romanului "The Graveyard Book", de Neil Gaiman. Tritonic va reedita volumul "54/24", semnat de Bogdan Teodorescu, care va contine mai multe fotografii, dar si indicatii turistice referitoare la locurile descrise in carte.

Marea surpriza a editurii va fi un roman politic, in colectia Premium, despre anii de dupa 1989, insa titlul acestuia nu a fost inca dat publicitatii. La Tritonic va mai aparea in acest an "Semnul zilei a sasea", un volum semnat de Razvan Dolea si Bogdan Hrib.
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii