Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Femeia din 2011

Evaluare utilizator: ( 3 voturi )
SlabExcelent
Miercuri, 29 Iunie 2011
Se spune ca frumusetea sta  celui care te priveste. Adevarat nu-i asa?!Toate vrem sa fim frumaose si atragatoare ,dar si sanatoase . Atunci aflati ca vara aceasta se pune accetul pe frumusetea naturala in cazul perioadei estivale ne vom conduce dupa 4 criteii de baza :

•    Un bronz moderat;
•    Minim de machiaj;
•    Un par ingrijit;
•    Tinute simple ,libere si perfect asortate cu accesorii;

Asa dar, moda mondiala in 2011 este marcata de razboiul religiilor si criza economica. De aceea tot ceea ce sclipeste(paiete, accesorii si incaltaminte de lac), branduri, lux, sic,  nu se mai poarta. Se poarta tot ce are aspect de ros, uzat, sters, spalat,second hand, adica obsarpanoe. La moda e stilul Obsarpe. Telefoanele cu butoane se inlocuiesc cu tlefoane cu firul rasucit, gaurile din haine pot fi inmultite, tartamurile de alta data revin cu success.

Stiu, stiu ca pentru  unii e dureros, dar eu zic Ura! In sfarsit nu se mai poarta haine cu brandul scris pe ele. Fetelor, aveti  si voi putin mai multa demnitate. Va plateste cineva sa le promovati pe piept D&G, gucci, guess si alte prostii? Din cite stiu voi platiti pentru aceste haine. Deci voi ii platiti ca sa le faceti lor reclama. Vindeti la Yardsale tot ce aveti cu inscriptii de branduri.

In schimb, femeia din 2011 poarta: pantaloni kliosh, rochii, fuste si bluze cu dantela, hainele albe, palarie tip poganka.
Sunt in voga accesoriile improvizate, handmade gen coronita din romanite pe cap, rochii extramaxi lungi si voluminoase.

Revin in port umerii mari la sacouri, se poarta decolteu mai modest, asa ca bogatia de acolo doar sa se intrezareasca, se poarta salopetele si la moda sunt  culorile toxice, aprinse , shoking pink, galben, albastru, verzui – culoarea sticlei de chefir.

Se accepta chiar si combinatia de 4 culori intr+om tinuta. Se poarta poncho, coafura tip Angela Davis, accesorii mascate(cele marunte le puteti trimite in concediu din cont propriu).

Sandalele grecesti, pantaloni din piele , gentile tip ruxac, hainele unisex. Precum sustine si Valsiliev la moda este femeia divortata, concediata pe timp de criza,par putin slinos, culoare naturala, blondele nu mai sunt la moda, sprancene naturale, fara tatuaj(mare durere pentru cele care si-au tatuat sprancenele pe viata). La moda este femeia, asa cum a creat-o Dumnezeu, fara implanturi, botoxuri, singura, pe cont propriu, dar puternica, descurcareata, luptatoare.

Barbatul din 2011

Si pentu baieti avem noutati. Nu se mai poarta cravata. Exista doar 4 activitati care ii permit barbatului sa mai poarte cravata: in partid, la banca,la guvern, in  birou de servicii funebre. Nu se mai poarta sosetele(e criza totusi) sau doar sosete foarte colorate. Nu se mai poarta camasa sub cardigan, direct pe pielea goala si de dorit e ca barbatii sa-si etaleze pieptul cat mai paros. La moda sunt brunetii cu mustata sau barba. Se recomanda sa umbli neras, distrus, umilit – e criza totusi. Barbatul la moda  e cel ingrijorat ca n-are nici bani si nici motive sa cumpere o lama si crema de ras. Se poarta par lung, palariile trilby, fularasse la maiouri cu taietura tip V.

Marcela Marcela


Te-ar putea interesa:
  • Femeia & Moda

    Hainele sunt create de oameni si totusi se spune ca ''haina face pe om''.Aceasta zicala o defineste cel mai bine o femeie.Femeiea este frumoasa prin esenta ei,este frumoasa atunci cand se simte bine in pielea ei,este frumoasa pentru ca este femeie insa frumusetea ii este desavarsita de vesminte.

  • Vara anului 2011

    Vara, timpul stofelor colorate si outfit-urilor seducatoare. Cele 10 must-have elemente vara aceasta sunt: salopetele, sarafanele, fustele, pantalonii scurti, costumul de baie, palaria, geanta, ochelarii de soare, incaltamintea si cel mai important element-accesoriile de infrumusetare la moda.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii