Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vara anului 2011

Evaluare utilizator: ( 2 voturi )
SlabExcelent
Miercuri, 29 Iunie 2011
Vara, timpul stofelor colorate si outfit-urilor seducatoare. Cele 10 must-have elemente vara aceasta sunt: salopetele, sarafanele, fustele, pantalonii scurti, costumul de baie, palaria, geanta, ochelarii de soare, incaltamintea si cel mai important element-accesoriile de infrumusetare la moda.

Favorita verii anului 2011 a devenit salopeta. Priveste intru cit de elegante sunt modelele din colectiile Bottega Veneta si Fendi.
Moda verii este fara de sens fara un sarafan usor. Atrageti atentia la expresivitatea modelelor Prada, modelele usoare Christian Dior, rochiile tricotate Vivienne Tam.

Daca doresti sa arati femenin, apreciaza cit de frumos se aseaza fustele in de la Tommy Hilfiger, Carolina Herrera, Dolce & Gabbana, Christian Siriano si Sportmax.Imbracamintea perfecta pentru vara ar mai fi pantalonii scurti. Fiti de acord ca in complect cu blazer-ul de la Jason Wu arata splendid. Unele perechi de le Cynthya Steffe arata perfect.

Aceasta vara brand-ul Nanette Lepore promoveaza print-urile florale si stilul retro. In colectiile Emilio Pucci observe indreptarea catre seducatoarele costume de baie-monokini. Daca-ti doresti ceva nou, incearca costumele de baie tricotate D&G. Daca pina acum nu ai purtat palarii, pai ar trebui sa stii ca a venit timpul. O femeie in palarie e imposibil sa nu o observi. La aceasta parere s-au alaturat Hermes, care a creat palarii clasice si foarte senzuale ce pun in evidenta senzualitatea femeii. Hit-ul verii este palaria fedora Dsquared2.

Cele mai la moda genti vara aceasta sunt gentile cu franjuri. Un impuls de frumusete si eleganta ne dau gentile de la Burberry Prorsum, Blumarine, Christian Siriano, Dennis Basso, Chloe si Victoria Beckham.Cei mai la moda ochelari vara aceasta sunt cei in forma de ochii pisicii. De exemplu colectiile Dior, Cynthia Steffe, Giles si Versus.

Vara aceasta designerii au pus ochii pe pantofii si sandalele ce au diferite inaltimi. In special se poarta pantofii de culori foarte aprinse si amestecate ce-ti bucura ochii cu frumusetea lor. Aceste minunatii le putem vedea la Versace, Viktor & Rolf, Vivienne Westwood, Wes Gordon si Michael van der Ham.

Elementul ce-ti va complete imaginea va fi accesoriile. In acest sezon este la moda sa porti doua inele pe un deget. Acentul va fi mai mult pe originalitate. Sunt la moda si motivele florale.

Tania


Te-ar putea interesa:
  • A venit vara , bine imi pare !

    In sfarsit sezonul mult asteptat de multe iubitoare de moda a venit. Impreuna cu vara au sosit si multe tendinte foarte cool si indraznete  pe care abia astept sa le combin cu soarele arzator , briza marii sau fantanii din parc, cu plimbarile lungi dintr-o noapte usor racoroasa impreuna cu prietenii sau de ce nu o noua cucerire , cu iesirile pe terasele dichisite si exotice insosita de prieteni si chiar si cu jobul de zi cu zi.

  • Femeia din 2011

    Se spune ca frumusetea sta  celui care te priveste. Adevarat nu-i asa?!Toate vrem sa fim frumaose si atragatoare ,dar si sanatoase . Atunci aflati ca vara aceasta se pune accetul pe frumusetea naturala in cazul perioadei estivale ne vom conduce dupa 4 criteii de baza :•    Un bronz moderat;•    Minim de machiaj;•    Un par ingrijit;•    Tinute simple ,libere si perfect asortate cu accesorii;

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii