Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

ZiuaFemeii.ro - Aranjamente florale din trandafiri

Luni, 03 Septembrie 2007
ZiuaFemeii.ro - Aranjamente florale din trandafiri Ziua femeii - Magazin online cu buchete si aranjamente florale din trandafiri. Site-ul cuprinde o selectie din cele mai frumoase buchete de trandafiri. In Bucuresti livrarea este gratuita si se realizeaza in 3 ore de la primirea comenzii. In tara, livrarile sunt realizare in 24h de la comanda. De asemenea, asiguram livrarea in 23 de tari din Europa in doar 24h.

Magazin: ZiuaFemeii.ro - Aranjamente florale din trandafiri

Comanda: - Livrare: - In Bucuresti livrarea este gratuita si se realizeaza in 3 ore de la primirea comenzii. La nivel national livrarea se realizeaza in 24h de la primirea comenzii. Asiguram, de asemenea, livrarea in 23 de tari din Europa in doar 24 de ore de la primirea comenzii.

Plata: - Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata: 1. ONLINE Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin email. Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusive cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

2. PRIN TRANSFER BANCAR. Datele sunt urmatoarele: SC MIND MARK SRL CUI 17874560 RO74FNNB000102428572RO01; Finans Bank Livrarea comenzilor cu plata prin op se va realiza numai dupa ce banca va confirma primirea banilor. Acceptam in situatii deosebite transferul banilor prin Western Union, posta, e-mandat postal sau la sediul nostru. Rate: - Retur:

Diverse: - De ce iubim femeile Iubesc femeia pentru ca ... Imi place sa ma indragostesc de EA. In fiecare zi. In fiecare an altfel. Sa ma pierd in ochii EI, ca prima oara. Si sa ne sarutam ca prima oara si dupa un milion de sarutari. Arta dragostei adevarate, este de a stii sa dai totul si sa ierti totul si asta la fel de intens, de fiecare data. Pentru ca vorbim de un drum pe care mergem impreuna. Increderea e ceea ce ma sensibilizeaza si ma leaga cel mai mult de cineva. Imi place sa ii iubesc parul si ochii nesfarsiti si umerii si calcaiele. Imi place sa o privesc cum se aranjeaza dimineata, administrand creme, gloss-uri, pudre si alte lucruri, dupa o arhitectura pe care noi barbatii, nu o vom intelege pana la sfarsitul veacurilor, amin. Imi place sa ii ofer tot ce am si sa o vad fericita. EA e amanta, confidenta, prietena, sora, mama, psiholoaga, consultanta, tovarasa mea. Si sunt 101 de motive pentru care vreau sa fiu impreuna. Sunt scrise undeva ... Pentru toate aceste vorbe pe care tu le stii, am lansat acest proiect, al iubirii si celebrarii femeii. Iti punem la dispozitie toata gama de nuante de trandafiri pe care poti sa ii oferi cadou.
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii