Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

50 Cent - cele mai mari castiguri in 2008

Miercuri, 20 August 2008

50 Cent - cele mai mari castiguri in 2008Cantaretul american 50 Cent s-a situat pe primul loc in topul Forbes al vedetelor hip hop care au obtinut cele mai mari castiguri pe 2008, banii obtinuti provenind nu numai din interpretare, ci si din productie muzicala si jocuri video, conform MEDIAFAX , care a preluat de la forbes.com. 


Rapper-ul 50 Cent, pe numele sau real Curtis Jackson, a castigat anul trecut 150 de de milioane de dolari din muzica si afacerile in care este implicat, printre care se numara un studio de inregistrari si jocuri video, potrivit Forbes. Jay-Z, al carui nume real este Shawn Carter, a coborat, in 2008, pe locul al doilea in topul Forbes, cu venituri de 82 milioane de dolari.

Sotul cantaretei de muzica pop Beyonce a semnat in 2007 un contract pe 10 ani cu promoterul Live Nation, in valoare de 150 de milioane de dolari. De asemenea, Jay-Z este proprietarul unui bar luat in franciza si detine actiuni la companiile Budweiser, Hewlett-Packard si General Motors, potrivit revistei Forbes.

Diddy, pe numele sau real Sean Combs, se mentine pe pozitia a treia in top, cu venituri de 35 de milioane de dolari. Cantaretul detine firma de moda Sean John si un parfum a carui licenta a fost preluata de Estee Lauder. Diddy este si producator muzical al postului MTV. Kanye West, care anul trecut, in septembrie, si-a lansat albumul "Graduation", se situeaza pe pozitia a patra in top, cu venituri de 30 de milioane de dolari.

Timbaland, al carui nume real este Timothy Mosley, a coborat de pe al patrulea pe al cincilea loc, cu castiguri de 22 de milioane de dolari din colaborari cu mari artisti ai genului. in plus, Timbaland detine compania de productie muzicala Mosley Music Group. Pharrell Williams, in varsta de 35 de ani, s-a situat pe locul al saselea, cu venituri de 20 de milioane de dolari.

Williams este producator de muzica pop, hip-hop si R&B, compozitor si interpret de rap. Kasseem ‘Swizz Beatz’ Dean ocupa pozitia a saptea, cu venituri de 17 milioane, printre afacerile lui numarandu-se casa de discuri Full Surface Records. El este urmat in top de Snoop Dogg, cu castiguri de 16 milioane de dolari si Dr. Dre, pe numele real Andre Young, cu castiguri de 15 milioane de dolari, din diverse afaceri, precum compania Aftermath Entertainment.

Topul zece al celor mai bogati artisti de hip-hop pe 2008 este completat de Christopher ‘Ludacris’ Bridges, castigator a trei premii Grammy, cofondator al casei de discuri Disturbing tha Peace, o companie sub umbrela Def Jam Recordings. Ludacris a obtinut anul trecut castiguri de 14 milioane de dolari. Spre deosebire de majoritatea artistilor pop si rock, care obtin majoritatea veniturilor din vanzari de albume si turnee, artistii rap au un portofoliu mai diversificat, obtinand venituri din moda, lanturi de restaurante, baruri etc.
Te-ar putea interesa:
Mesaje (3) »
...
scris de cristi_timpau, November 07, 2008

50 cent esti cel mai tare te ador si vreau sa ajunc catine

...
scris de cristi_timpau, November 07, 2008

50 cent te ador si vreau sa ajung si eu ca tine

...
scris de pam-pam, December 21, 2008

sunt rapperita si sunt o fanade a lui 50 cent si eminem

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii