Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bon Jovi a obtinut cele mai mari incasari in 2008

Vineri, 12 Decembrie 2008

Bon Jovi a obtinut cele mai mari incasari in 2008Trupa rock americana Bon Jovi a obtinut cele mai mari incasari din concerte in anul 2008, fiind secondata in acest clasament de Bruce Springsteen & the E Street Band, potrivit datelor furnizate de Billboard.


Turneul "Lost Highway" al trupei Bon Jovi, care a strabatut America de Nord si Europa, a obtinut incasari totale de 210,6 milioane de dolari, in timp ce turneul "Magic", al lui Bruce Springsteen, a totalizat incasari de 204,5 milioane de dolari, potrivit MEDIAFAX .

Datele luate in calcul au vizat concertele sustinute in perioada 14 noiembrie 2007 - 11 noiembrie 2008. Clasamentul primilor zece artisti care au obtinut cele mai mari incasari din concerte in anul 2008 a fost completat, in ordine, de Madonna (162 de milioane de dolari pentru turneul "Sticky & Sweet"), trupa The Police (150 de milioane de dolari pentru turneul lor de reunire), Celine Dion (91 de milioane de dolari), Kenny Chesney (86 de milioane de dolari), Neil Diamond (81,2 milioane de dolari), Spice Girls (70 de milioane de dolari), trupa Eagles (56,6 milioane de dolari) si Rascal Flatts (55,8 milioane de dolari).

In privinta sumelor totale obtinute de industria concertelor, cifrele raportate de Billboard Boxscore au totalizat putin sub patru miliarde de dolari - cea mai mare suma din toate timpurile -, in crestere cu 13% fata de anul trecut. In privinta numarului de spectatori, pe plan mondial, numarul acestora a scazut cu 6%. In America de Nord, aceasta scadere a fost de 2% si continua trendul descrescator, dupa ce, in 2007, ea a fost dramatica, cu 20%.
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii