Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trupa Kiss va lansa un nou album in 2009

Vineri, 12 Decembrie 2008
Trupa Kiss va lansa un nou album in 2009Trupa americana Kiss a decis sa lanseze un nou album, primul din ultimii 10 ani, dupa albumul "Psycho Circus", aparut in 1998.

"Va fi un album clasic, in stilul trupei Kiss din anii '70, fara sa privim la ce a aparut in muzica de atunci si pana acum; va fi ca o intoarcere la origini", a declarat solistul si chitaristul Paul Stanley, care va fi, totodata, si producatorul viitorului material discografic.

Stanley a declarat intr-un interviu recent acordat pe site-ul askmen.com ca trupa Kiss va incepe inregistrarile foarte curand. In ultimii ani, basistul Gene Simmons si-a exprimat lipsa de entuziasm fata de lansarea unui nou album, pe care el o atribuie situatiei actuale din industria muzicala, conform MEDIAFAX .

"Industria muzicala e intr-o stare extrem de proasta", a declarat Simmons anul trecut, pentru revista Billboard. "Nimic din fiinta mea nu ma indeamna sa intru in studio si sa creez muzica noua. Cum sa o distribuim apoi ? Cum sa fim platiti, noi, artistii, daca oamenii pot sa asculte pe gratis muzica noastra?". Nu se stie, deocamdata, in ce fel va alege trupa Kiss sa isi comercializeze viitorul album, la care vor colabora membrii din componenta originala, Stanley si Simmons, alaturi de chitaristul Tommy Thayer si tobosarul Eric Singer.

"Psycho Circus", produs de casa de discuri Mercury Records, a inclus piese cu ceilalti doi membri din trupa originala, tobosarul Peter Criss si chitaristul Ace Frehley. Acest album a intrat direct pe locul al treilea in Billboard 200, dar apoi a coborat destul de repede in clasament.

Turneul trupei Kiss, prin care legendarii rockeri sarbatoresc 35 de ani de existenta, a debutat in aceasta vara, in Europa, si va continua in America de Nord, in 2009. Simons si colegii sai din trupa americana de hard rock Kiss, celebra pentru tinutele stralucitoare si chipurile machiate cu alb si negru, au vandut milioane de discuri si au influentat mai multe generatii de fani si de muzicieni.

Gene Simmons este figura cea mai cunoscuta din trupa, datorita machiajului care reprezinta aripile unui liliac si a modului in care scoate limba la public. Printre hiturile trupei Kiss se numara "Detroit Rock City" ("Destroyer", 1976), "Rock'n'Roll All Night", "I was made for lovin' you" (1979).


Te-ar putea interesa:
  • Trupa Alb Negru va lansa un nou videoclip

    Trupa Alb Negru lanseaza videoclipul piesei "Kalimba", primul single promovat de pe noul album al formatiei, ce urmeaza a fi lansat la inceputul toamnei, informeaza casa de discuri MediaPro Music. 

  • Rihanna isi va lansa un nou album

    Rihanna a postat, marti, pe Twitter un mesaj prin care isi anunta fanii ca va lansa in curand un nou material discografic, informeaza accesshollywood.com.

  • Whitney Houston va lansa un nou album

    Cantareata americana Whitney Houston lanseaza, anul acesta, primul material discografic original din 2002, a declarat Clive Davis, presedinte al casei de discuri BMG, citat de Reuters.

  • Scarlett Johansson va lansa un nou album in septembrie

    Actrita americana Scarlett Johansson a inregistrat un material discografic impreuna cu muzicianul Pete Yorn, a carui lansare este programata pentru luna septembrie, relateaza nme.com.

  • Eminem va lansa un nou album, "Recovery", pe 21 iunie

    Eminem a anuntat ca noul sau album, intitulat "Recovery", va fi lansat pe 21 iunie si ca acest material discografic va fi complet diferit de "Relapse", precedentul disc lansat de rapperul american, informeaza nme.com.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii