Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Coldplay si Duffy, marii favoriti la BRIT Awards 2009

Joi, 22 Ianuarie 2009
Coldplay si Duffy, marii favoriti la BRIT Awards 2009Trupa britanica Coldplay si cantareata galeza Duffy au obtinut cate patru nominalizari la Brit Awards, premii care vor fi decernate pe 18 februarie, la Londra, informeaza Reuters si MEDIAFAX.

Cantareata Adele, trupa indie pop Scouting For Girls si rockerii de la Elbow au primit fiecare cate trei nominalizari.

Coldplay a fost nominalizata la categoriile "cea mai buna trupa britanica" si "cel mai bun album britanic" - considerate cele mai importante premii ale industriei muzicale din Marea Britanie - datorita vanzarilor mari inregistrate de cel mai recent material discografic al trupei, "Viva La Vida or Death and All His Friends". Trupa Coldplay a fost nominalizata si la categoriile "cel mai bun cantec britanic" si "cea mai buna interpretare live".
   
Relativ necunoscuta pana in urma cu un an, cantareata Duffy a avut un mare succes comercial cu albumul ei de debut, "Rockferry", fiind cel mai de succes material discografic britanic al anului 2008, cu aproape 4,5 milioane de copii vandute pe plan mondial. Duffy a fost nominalizata la categoriile "cel mai bun album", "cel mai bun cantec" ("Mercy"), "cea mai buna cantareata britanica" si "cel mai bun artist debutant britanic".
   
Cel mai bun cantec britanic va fi ales in urma voturilor publicului, in seara galei de decernare a premiilor. La sectiunile internationale, aceleasi cinci nume concureaza atat pentru "cel mai bun artist international", cat si pentru "cel mai bun album international": AC/DC, Fleet Foxes, The Killers, Kins of Leon si MGMT.
   
Adele a fost nominalizata la categoriile "cea mai buna cantareata britanica", "cel mai bun artist debutant" si "cel mai bun cantec britanic". Totodata, trupa Elbow concureaza la categoriile "cel mai bun grup britanic", "cel mai bun album" si "cea mai buna interpretare live", unde a fost nominalizata si trupa Scouting for Girls, care a mai fost selectionata si la premiile pentru cel mai bun debut si cel mai bun cantec ("Heartbeat").
   
De asemenea, alte patru nume importante - Ting Tings, Radiohead, Girls Aloud si Estelle - au primit cate doua nominalizari la BRIT Awards. Organizatorii BRIT Awards au anuntat ca Take That, Coldplay, U2, Kings of Leon, Duffy si Girls Aloud vor concerta in cadrul galei.
   
Un premiu special pentru contributia extraordinara adusa industriei muzicale va fi acordat trupei Pet Shop Boys.
   
Coldplay si Duffy, marii favoriti la BRIT Awards 2009Artistii britanici au avut un foarte mare succes in 2008, fapt subliniat si de nominalizarile lor la premiile Grammy, cele mai prestigioase trofee ale industriei muzicale mondiale, ce vor fi decernate la Los Angeles, pe 8 februarie.

Dintre cele 20 de nominalizari la cele patru categorii principale ale premiilor Grammy, 13 au revenit artistilor britanici.
   
Gala BRIT Awards va avea loc la Earls Court Exhibition Centre din Londra, pe 18 februarie, in fata unui public de peste 10.000 de persoane. Una dintre gazdele galei va fi Kylie Minogue.


Te-ar putea interesa:
  • Kylie Minogue - gazda a Brit Awards 2009

    Editia din 2009 a galei Brit Awards va fi prezentata de Kylie Minogue si de actorii James Corden si Mathew Horne, cunoscuti din sitcomul "Gavin and Stacey", difuzat de BBC, informeaza telegraph.co.uk, preluat de MEDIAFAX.

  • Timberlake, Beyonce si Linkin Park, favoriti la American Music Awards

    Justin Timberlake, Beyonce, Linkin Park si Daughtry sunt artistii cu cele mai multe nominalizari la cea de-a 35-a editie a American Music Awards, care va permite, pentru prima data, fanilor sa voteze castigatorii online, informeaza Reuters. Timberlake, Beyonce, Linkin Park si Daughtry au obtinut fiecare cate trei nominalizari, in timp ce starurile muzicii country Tim McGraw, Rascal Flatts si Carrie Underwood si cantaretii hip hop Bone Thugs-N-Harmony, T.I. si Young Jeezy au primit fiecare cate doua nominalizari.

  • Brit Awards - 20 februarie 2008

    Editia din acest an a premiilor Brit Awards va avea loc miercuri, 20 februarie la Londra. Gazdele show-ului vor fi Sharon si Ozzy Osbourne.

  • Marii castigatori la MTV Video Music Awards 2011

    Printre castigatorii galei MTV Video Music Awards 2011, ce a avut loc in acest week-end la Los Angeles, s-au numarat cantaretele americane Britney Spears si Katy Perry, la categoriile ”cel mai bun videoclip pop”, respectiv ”cel mai bun videoclip al anului”.

  • Jay-Z va urca pe scena la gala BRIT Awards din februarie 2010

    Rapperul american Jay-Z a confirmat ca va canta la viitoarea gala BRIT Awards, ce va avea loc la Londra, pe 16 februarie 2010, informeaza nme.com.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii