Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Prince va lansa trei albume in 2009

Marti, 06 Ianuarie 2009
Prince va lansa trei albume in 2009Cantaretul american Prince va lansa trei albume in 2009, pentru producerea carora nu va apela la serviciile marilor case de discuri, a anuntat artistul in timpul unui interviu acordat publicatiei Los Angeles Times, informeaza hollywoodreporter.com, citat de MEDIAFAX.

Pentru distributia acestor trei albume artistul negociaza cu o companie majora din bransa, al carei nume nu a fost deocamdata dezvaluit. De asemenea, piesele de pe cele trei albume vor fi disponibile si pe noul site al lui Prince.
   
Doua dintre albumele lui Prince poarta titluri provizorii: "MPLSOUND" si "Lotus Flower". Prince a fost, totodata, foarte ocupat cu producerea albumului "Elixir", al protejatei sale, Bria Valente. "Ne plictisisem sa tot asteptam ca Sade sa lanseze urmatorul ei album", a declarat Prince despre acest material discografic.
   
Referitor la "MPLSOUND", inregistrat la resedinta din Minneapolis a lui Prince, cotidianul The Times il descrie ca fiind un album "cu aroma electro" si plin de "cantece pop ciudate si experimentale".  "Lotus Flower" este un album dominat de sunetul de chitara, reflectand o abordare muzicala despre care Prince a declarat ca a descoperit-o in 2006, in timpul turneului cantaretului Tamar Davis, din trupa caruia starul a facut parte, in calitate de chitarist. Discul include piesele "Dreamer", un cover dupa piesa "Crimson & Crimson" a lui Tommy James si Shondells, "Colonized Mind" si "Wall of Berlin".
   
Cel mai recent album de studio al lui Prince, "Planet Earth", a fost lansat in iulie 2007, fiind initial distribuit gratuit impreuna cu un numar al cotidianului britanic The Mail on Sunday. Albumul a fost distribuit, ulterior, pe plan mondial, de casa de discuri Columbia Records.


Te-ar putea interesa:
  • U2 relanseaza trei albume

    Trupa irlandeza de rock U2 va relansa, in iulie, trei albume ce vor include si materiale care nu au mai fost difuzate anterior sau care sunt putin cunoscute publicului, informeaza Reuters.

  • Eminem - doua albume in 2009

    Starul hip-hop american Eminem va lansa doua albume anul acesta, primul dintre ele, "Relapse", urmand sa apara pe piata pe 19 mai, informeaza variety.com.

  • Robbie Williams va lansa un album dupa trei ani de pauza

    Cantaretul britanic Robbie Williams va lansa primul lui album din ultimii trei ani in luna noiembrie, au anuntat, miercuri, reprezentantii companiei EMI, citati de Reuters.

  • Trupa Kiss va lansa un nou album in 2009

    Trupa americana Kiss a decis sa lanseze un nou album, primul din ultimii 10 ani, dupa albumul "Psycho Circus", aparut in 1998."Va fi un album clasic, in stilul trupei Kiss din anii '70, fara sa privim la ce a aparut in muzica de atunci si pana acum; va fi ca o intoarcere la origini", a declarat solistul si chitaristul Paul Stanley, care va fi, totodata, si producatorul viitorului material discografic.

  • Beyonce a castigat trei trofee la gala MTV Europe Music Awards 2009

    Cantareata americana Beyonce a primit trei trofee la gala MTV Europe Music Awards 2009, care a avut loc joi seara, in capitala Germaniei, spectacolul celebrand 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului, informeaza Reuters.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii