Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Mesaje de Revelion 2011

Joi, 30 Decembrie 2010
Daca esti in pana de inspiratie atunci cand vrei sa le urezi ceva celor dragi cu ocazia Revelionului, poti "fura" de la noi idei de mesaje de Revelion. La multi ani 2011!

nota redactiei
: Va recomandam si articolele Urari de revelion .
Mesaje de revelion (2009)
 
Mesaje de Revelion 2011
Foto: Hepta
Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramana neimplinit.

Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Craciunul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi Bani)!

Anul nou sa-ti aduca un strop de fericire,un strop de iubire, un strop de noroc si daca se poate toate la un loc. La Multi Ani !!

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si'n anii urmatori!

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. La multi ani!

Sa va aduca Bunul Dumnezeu pacea si fericirea in casa voastra (dvs), multa iubire si dragoste de apropiatii vostrii. LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!!

Catelus cu parul cret / sa ai jeep-ul in cotet / sa ai vila cu piscina / pe Madonna ca vecina / o lopata pentru bani / LA ANUL SI LA MULTI ANI!.

Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

Aminteste-ti rasul, bucuria, munca si lacrimile. Iar in timp ce tu reflectezi asupra anului care a trecut, gandeste-te si la posibilitatile ce vor urma in noul an. Aminteste-ti pentru ca acuma e vremea noilor sperante, e timpul in care sarbatorim bucuria vietii. La Multi Ani !

Fiecare moment al zilei este important. Dimineata aduce SPERANTA. Dupa amiaza aduce CREDINTA. Seara aduce DRAGOSTEA. Noaptea aduce ODIHNA. Iti doresc sa ai parte de toate acestea astazi de Anul Nou. LA Multi Ani 2011 !

Magia sarbatorilor de iarna sa-ti aduca multa liniste in suflet, bucurii, implinirea visurilor si, mai ales, multe cadouri si surprize placute. La multi ani pentru anul nou!

Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Mult belsug in casa, painea mai gustoasa, datorii putine, in anul care vine La Multi Ani :) fericiti si tot ce va doriti.

Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine.
Iti urez cele mai fericite sarbatori!

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde...
Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite...
LA MULTI ANI!

A mai trecut un an ...
Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit..
Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.

Asteptam cu interes si propunerile voastre. Folositi comentariile cu incredere. Va multumim si La multi ani!


Te-ar putea interesa:
  • Mesaje de Revelion

    Stilfeminin.ro iti ofera o colectie de mesaje de Revelion, pentru a le trimite catre cei dragi in noaptea dintre ani. La multi ani 2011!

  • Mesaje de Sf. Valentin

    De Sf. Valentin vrei sa ii spui persoanei iubite cat de mult o iubesti si cat de adevarate sunt sentimentele tale. Insa nu toti avem inspiratie, de aceea te ajutam noi cu o serie de mesaje de Sf. Valentin, care sa iti usureze exprimarea iubirii fata de jumatatea ta.

  • Urari de Revelion

    Profitam de acest moment pentru a aduna o colectie de urari de revelion, pe care o adresam tuturor cititoarelor noastre, si pe care le publicam si spre usurarea celor care au nevoie de inspiratie pentru urarile ce se cuvine a fi facute in aceasta perioada."Inchide ochii si gandeste-te la tot ce te-a facut sa razi in acest an, uita restul. Iti doresc ca aceste zambete sa se inmulteasca cu 2009..."

  • Moda 2011

    Moda se schimba in permanenta, se demodeaza atat de repede incat hainele schimbate de la un sezon la altul par ca nu mai au ce cauta in dulapul nostru. Si astfel am ajuns si la moda 2011 - un nou an, doua noi sezoane, de iarna si ulterior de primavara - vara.

  • Moda anului 2011 in cifre

    Cu toate ca matematica nu este punctul meu forte, in 2011 am ales sa tin evidenta, si am calculat un set de cifre care incapsuleaza moda acestui an.

Mesaje (23) »
...
scris de vizitator, December 30, 2010

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!


...
scris de biritza, December 31, 2010

salll sa ai un an nou cu fericire si bucurie

...
scris de anonim ;), December 31, 2010

La Multi Ani!!! :P


...
scris de arone stone, December 31, 2010

anul nou va va aduce multa sanatate

...
scris de sandu sorina, December 31, 2010

Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si adu cin cerul lui darurile mosului La multi ani

...
scris de madalina din :vulcan jud ab, December 31, 2010

anul nou prea fericit sa aduca in sufletele oamenilor pace,armonie si veselie ca atunci pt prima data cand am ajuns pe lume.........VA UREZ UN AN NOU FERICIT SI IMPLINIT!!!!!!!!

...
scris de Giullya9, December 31, 2010

anul nou sa va aduca tot ce-n viata va incanta, sanatate, fericire, mult noroc si la mai bine!

...
scris de adyna_adynutza, December 31, 2010

akeste mesaje sunt super frumoase va pwpik pe toty

...
scris de alx bz, December 31, 2010

Azi, o zi ca oarecare
Nu te obosii prea tare,
Nu te supara deloc,
C-ai scapat de-un an de foc
Noul An acum apare,
Romania cam tresare
Iar acum de incheiere,
Va mai zic la revedere?
Va zic scurt si la obiect
Fericire sanatate si sper sa le-ave-ti pe toate!

...
scris de alx bz, December 31, 2010

hmm 2 min mi-a luat sa o compun:)) la multii ani..2011 !!

...
scris de vizitator, December 31, 2010

LA MULTI ANI !!!!

...
scris de ionescu bogdan, December 31, 2010

la multi ani si sanatate

...
scris de vizitator, December 31, 2010

La multi ani Romani!

...
scris de vizitator, December 31, 2010

De la anu sa cumparati incaltaminte de le Benvenuti.La multi ani

...
scris de kl, December 31, 2010

la multi ani

...
scris de poenaru, December 31, 2010

vreau un mesaj scurt de revelion puteti sa ma ajutati

...
scris de poenaru, December 31, 2010

acum urgent

...
scris de C.....P, December 31, 2010

anul nou ce a venit sa va aduca tot binele din lume si fericire sanatate si bucuri odata cu noul an .....

...
scris de L., December 31, 2010

un an plin de bucurie si speranta,LA MULTI ANI !

...
scris de Lucieana, December 31, 2010

Un an plin de speranta si dorinte implinite,La multi ani !

...
scris de lavviikarrii, February 23, 2011

la multi ani de anul nou si sarbatori fericite la multi ani<:-P

...
scris de Replica Rolex Watches, November 14, 2013

For any even though these knockoff watches largely came from Japan. These watches could look okay, but their Japanese movements, <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> which could be a bit clunky, <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> certainly are a dead giveaway. Count on to pay under $80 for 1 of those <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> .

...
scris de dfhgfd, April 23, 2014

http://www.guccishoesuk2014.com/ http://www.ralph-pololaurens.com/ http://www.michaelkorsmas.com/ http://www.thebeatsbydre.com/ http://www.northsclearance.com/ http://www.michaelkors-states.com/ http://www.ralphlaurenuker.com/ http://www.polo-outletstore.com/ http://www.canada-gooser.com/ http://www.monsterbeatsbydres.com/ http://www.michaelkors.so/ http://www.burbagssale2013.com/ http://www.saclongchamppairs.com/ Hollister Abercrombie Outlet, http://www.cheaphollistersale.co.uk/ North Face Outlet Online, http://www.north-faceoutletonlines.net/ http://www.barbour-jacketsoutlet.com/ http://www.uggaustralia.cc/ http://www.coachxfactory.com/ http://www.moncler-jacketsoutletonline.com/ http://www.mcmworldwides.com/ http://www.woolrich-clearance.com/ http://www.moncler-clearance.com/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii