Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

A inceput Postul Pastelui!

Marti, 11 Martie 2008
A venit primavara cu acte in regula. Piata este plina de legume si fructe specifice acestui anotimp. Luna martie este o luna frumoasa, eu as spune chiar luna femeii dar incepand de astazi se intra si in Postul Mare sau Postul Pastelui - inca un motiv sa renuntam la carne.

De ce sa renuntam la carne? Pentru ca dupa o perioada asa de lunga, corpul nostru are nevoie de o dezintoxicare destul de serioasa si putem consuma, mai ales in aceasta perioada, mancaruri usoare si hranitoare fara carne. Saptamana aceasta mancam si dulciuri, salate, ciorbe si mancaruri doar de post. Declar deschisa saptamana dezintoxicarii!

Doamnelor si domnisoarelor care acum cititi aceste randuri, va provoc la un concurs! 

Pana in ultima saptamana a postului astept pe forum   retete si meniuri pentru Paste iar o data pe saptamana reteta castigatoare va fi publicata pe stilfeminin.ro.

Intr-un cuvant, voi faceti gastronomia stilului si meniul pentru Paste. Va promit ca o zi pe saptamana este a dumneavoastra si retetele vor fi savurate din belsug.

Aceastea fiind spuse sa aveti o saptamana purificatoare, calduroasa si frumoasa!


Marin Ella Maria
Te-ar putea interesa:
  • Maine incepe Postul Craciunului

    Postul Craciunului incepe in fiecare an la 15 noiembrie, ziua dinainte se numeste Lasata Secului. Timp de 40 de zile crestinii din lumea intreaga sunt indemnati sa se abtina de la consumul produselor de origine animala sa se roage si sa isi indrepte mai mult inima catre cele sfinte. Afla de pe culinar.ro de cand se tine post si care sunt zilele cand este dezlegare la peste ori la vin.

  • Postul Craciunului cu retete delicioase

    De la jumatatea lunii noiembrie si pana in ajunul Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului, crestinii se reculeg in post si rugaciune. Si cum stim cu totii ca, din punct de vedere alimentar, aceasta perioada este dificila, stilfeminin.ro va propune la rubrica de gastronomie retete delicioase de post.

  • Editorial gastronomic la inceput de toamna

    Concediul s-a terminat. Vacanta a luat sfarsit, toata lumea se intoarce la scoala, facultate sau servici. Mancarea ia miros de vinete coapte iar in bucatarii miroase a gemuri, a peltea si compot, a prajituri tomnatice cu aroma de gutuie, struguri, prune, mere. Toamna se pun muraturile, conservele si incep mancarurile mai grele sa reintre in meniul nostru.

Mesaje (3) »
...
scris de gabytzuca, March 20, 2008

spuneti-mi shi mie va rog un meniu de post pentru o zi. urgent!!!!!!11 ;) 8)

...
scris de vizitator, March 27, 2008

:) :) :) ce fac cei care se ocupă de protectia consumatorului , de ce au devenit alimentele o bombă nucleară , ce sunt acestea de produc genocit

...
scris de Tania Ursu, March 22, 2016

Un alt fel de mancare ce merita incercat in acest post sunt chiftelutele din piure de cartofi. Un succes garantat, va asigur! ïJ http://www.dietapentrutine.ro/2016/03/17/10-retete-delicioase-pentru-postul-pastelui/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii