Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Compot de pere cu inghetata

Marti, 27 Februarie 2007
Compot de pere cu inghetataIngrediente: 1 borcan de copot cu pere, 1 ciocolata amaruie, 1 cutie de inghetata cu vanilie, 4 linguri de coniac.

In cupe se aranjeaza cate un glob de inghetata de vanilie, se adauga deasupra feliile de pere si apoi, se orneaza cu cu ciocolata rasa. Se pune cate o lingura de coniac in fiecare cupa si se poate consuma imediat.

Pofta buna!
Te-ar putea interesa:
  • Compot de cirese

    Ingrediente

    1 kg cirese,
    1 pahar apa sau vin rosu, 
    150 gr zahar, 
    1 plic zahar vanilat, 
    1 praf de sare

  • Pere cu vin rosu si mirodenii

    Timp de pregatire: 10 minute Timp de gatire: 20 minute

  • Inghetata cu stafide

    Vara aceasta ai o pofta nebuna de inghetata si ti-ai dori sa ti-o prepari singura, ca sa te asiguri ca e intr-adevar gustoasa. Iti propunem o reteta care poate parea mai complicata la prima vedere, dar care se va dovedi delicioasa, iar efortul va merita.

  • Inghetata de lamaie

    Ingrediente: 2 pahare cu apa, ½ baton de vanilie, 300 g zahar, 2 lamai (atat zeama cat si coaja).

  • Inghetata cu branza

    Parca nu te mai saturi de inghetata, dar ai vrea sa incerci ceva nou. Ce zici de o inghetata cu branza? Suna tentant? Iata de ce ai nevoie:

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii