Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Crema de zahar ars cu vanilie

Marti, 19 Februarie 2008
Crema de zahar ars cu vanilieSe iau 8 galbenusuri de ou, 4 oua intregi, 200 g zahar, 2 pastai de vanilie, 4 cani lapte si 10 bucati de zahar cubic.


Batem oualele spuma impreuna cu galbenusurile si zaharul. Se scoate miezul din cele doua pastai de vanilie si se amesteca cu laptele.

Se adauga acest amestec la ouale batute. Zaharul cubic se pune intr-o craticioara impreuna cu 2-3 linguri de apa si se caramelizeaza.

Se toarna apoi zaharul caramelizat pe fundul unei forme termorezistente si se adauga amestecul de oua batute. Se alege un vas, mai mare decat cel termorezistent, se tapeteaza cu hartie pergament si se umple pe jumatate cu apa.

Vasul termorezistent (forma) se aseaza in baia de apa si se incalzeste la foc mic pana ce apa se face fierbinte (nu are voie sa fiarba). Crema pe baie de apa se pune apoi la cuptor, la foc mic, timp de 80-90 de minute. Se scoate apoi din cuptor si se lasa sa se raceasca. Dupa ce a ajuns la temperatura camerei, se pune in frigider si se lasa peste noapte.

Se rastoarna apoi pe un platou si se serveste.


Marin Maria
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii