Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Inghetata de piersici delicioasa!

Luni, 07 Iulie 2008

Inghetata de piersici delicioasa!Canicula te-a "doborat" si nu stii cu ce sa te mai racoresti? Iti propunem sa incerci o inghetata de piersici! Pe langa faptul ca este energizanta si delicioasa, inghetata de piersici iti va aduce aminte de anii copilariei si de perioada petrecuta la bunici.

Pentru preparare aveti nevoie de: 500 - 600 g piersici zemoase, 4 lingurite de faina, 1/2 l lapte, 150 g zahar tos, esenta de lamaie, vanilie.

Intr-o cratita se pun la fiert laptele, impreuna cu zaharul si faina (putin cate putin), si se amesteca bine, pana devine o ciulama. Se da la rece. Piersicile se curata de coaja si de samburi si se paseaza cu mixerul. Dupa ce crema s-a racit, se incorporeaza fructele pasate, vanilia si esenta de lamaie. Daca ai musafiri, toarna compozitia in cupe deosebite pe care sa le tii la congelator, cel putin 2-3 ore.

Cu siguranta ii vei impresiona pe prietenii tai, cu acest desert, pe cat de simplu, pe atat de delicios!

Pofta buna!
Te-ar putea interesa:
  • O luna...delicioasa

    Suntem in luna octombrie. O luna plina de mancaruri cu aroma de toamna. Incepem luna pe stilfeminin.ro cu bucatarie frantuzeasca si continuam  cu specific italienesc . Luna octombrie este luna specialitatilor internationale, adica mancaruri internationale ca la mama lor acasa.

  • O saptamana delicioasa

    Asa cum am spus si in editorialul trecut, incet incet gustam din tot mapamondul. Saptamana aceasta avem retete din Belgia, Austria si Rusia. Din proprie experienta stiu ca prepararea unor retete straine in special cele exotice necesita si ingredientele respectiv condimentele care la noi in tara poate ca nu se gasesc dar dau "sarea si piperul" mancarii.

  • Pasca delicioasa

    Pasca - un cozonac delicios cu forma rotunda este simbol al Invierii Domnului, care se coace o singura data pe an. Din traditie se spune, ca pasca aminteste de scutecele pruncului Iisus Hristos sau de coroana purtata de El in momentul in care acesta a fost rastignit. 

  • Luna iunie si mancarea delicioasa

    Luna iunie sau Ciresar este a sasea luna a anului in calendarul Gregorian, iar numele sau provine de la frumoasa zeita Iuno. Fiindca ne pregatim cu pasi repezi de concediu, si de plaja la mare, va propunem cele mai savuroase mancaruri de legume si cele mai delicioase salate cu fructe!

  • Inghetata cu stafide

    Vara aceasta ai o pofta nebuna de inghetata si ti-ai dori sa ti-o prepari singura, ca sa te asiguri ca e intr-adevar gustoasa. Iti propunem o reteta care poate parea mai complicata la prima vedere, dar care se va dovedi delicioasa, iar efortul va merita.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii