Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Peste cu masline

Miercuri, 01 Iulie 2009
Peste cu maslineDaca iti era pofta de carne de peste, dar vrei mai mult decat obisnuitul peste prajit, iti recomandam peste cu masline.

De ce ai nevoie?

- 1 kg de peste intreg

- 40 de grame de masline negre (preferabil fara sambure)

- 60 de grame de miez de nuca

- 2 felii de franzela

- 5 catei de usturoi

- o lamaie

- sare, boabe de piper, ulei

Cum pregatesti?

Pestele se curata pentru a fi umplut. Compozitia va consta din masline pisate, amestecate cu feliile de franzela inmuiate in apa, nuci si usturoi, toate pisate. Se adauga putin ulei si zeama de lamaie si se amesteca. Pestele se umple cu aceasta compozitie, dupa care se fixeaza cu scobitori. Se aseaza intr-o tava cu ulei si apa, in care se adauga cateva boabe de piper negru si sare. Se lasa la cuptor timp de jumatate de ora - 40 de minute.

Pofta buna!


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii