Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pui burghinion

Joi, 22 Octombrie 2009
Pui burghinionDaca nu stii cum sa mai prepari banalul pui, iti recomand pui burghinion.

Ai nevoie de:

- pui 1 kg

- unt 100 de grame

- arpagic 1 kg

- ciuperci 300 de grame

- costita afumata 100 de grame

- vin negru 100 de ml

- verdeata 1 legatura

- sare

Cum prepari:

Puiul se curata, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in 50 de grame de unt. Cand este aproape gata, se stinge cu vin si se mai prajeste cateva minute. In restul de unt se caleste arpagicul oparit bine.

Se adauga ciupercile taiate straifuri si costita afumata, care a fost taiata cubulete si se calesc in continuare circa 15 minute, apoi se ia vasul de pe foc. La fiecare portie se pune o bucata de carne si o cantitate corespunzatoare de arpagic cu ciuperci si costita afumata. Pe deasupra se adauga 1-2 linguri de sos format in tava in care s-a prajit puiul si se presara cu verdeata tocata marunt.

Pofta buna! 


Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii