Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Snitel de pui cu crusta dubla

Vineri, 29 Aprilie 2011
Snitel de pui cu crusta dublaIngrediente

1 piept de pui dezosat
Pesmet
sare
piper
ulei
2 oua
Te-ar putea interesa:
  • File de peste in crusta de cocos

    Ingrediente

    pentru 4 persoane:4 file de peste1 lamaie1 ou4 linguri nuca de cocos marunta4 linguri pesmet4 linguri faina100 ml uleipiper,sare.

  • Snitel cu ciuperci champignon

    De ce avem nevoie: 200g de ciuperci champignon, 2 linguri faina, zeama de lamaie, 2 linguri de patrunjel tocat, 2 pachete sos vanatoresc, 2 cepe, 10 linguri de vin rosu, 2 snitele de porc, piper, 2 linguri unt, 4 linguri de unt topit, praf de usturoi.

  • Snitel de porc cu sos vanatoresc

    Ingrediente:3-4 fileuri subtiri de porcsarepiper250 g ciuperci Champignon1 ceapa1 ardei gras rosu1 ardei gras verde3 linguri ulei2 linguri passata de rosii250 ml supa1 lingura faina100 ml smantana.

  • Snitel umplut (reteta sarbeasca)

    Ingrediente

    4 snitele mari din cotlet de porc, de cate 150 - 200 de grame fiecare200 de grame de caimac (sau smantana consistenta de foarte buna calitate)4 ardei copti, de preferinta rosii (eu am avut doar doi rosii si ceilalti albi, dintre cei copti in toamna si pastrati la congelator)sare si piper

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii