|
Miercuri, 16 Iunie 2010 |
Foto: Hepta Ai nevoie de:
- spanac 800 de grame
- oua 6 bucati
- faina 75 de grame
- unt 100 de grame
- lapte 400 de ml
- cascaval 150 de grame
- sare
Cum prepari:
Se fierbe spanacul, se scurge, se lasa sa se raceasca si se taie in straifuri subtiri. Din 75 de grame de unt, faina si lapte se prepara un sos alb, care se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu spanacul, galbenusurile de ou si cascaval ras. La sfarsit se adauga albusurile batute bine si se toarna compozitia intr-un vas de cuptor uns cu unt si se da vasul la cuptor la un foc iute, pana ce se rumeneste. Se consuma cald.
Te-ar putea interesa: Sufleu de spanac cu piept de puiPentru doamnele si domnisoarele care nu tin post, dar si nici o cura de slabire, propunem o reteta gustoasa de sufleu de spanac cu piept de pui, ideala pentru intreaga familie. Spanac cu cartofi la cuptorIngredienteIngrediente pentru 2 "floricele" de spanac:3 cartofi mari400 gr de spanac congelat100 gr de parmezan ras100 gr branza fetajumatate de ardei gras rosu (pentru culoare)o ceapa mica4 linguri de uleisare, piper, boia de ardei dulce Sufleu de crenvusti Avem nevoie de: 80 g unt, 310 ml lapte, 4 perechi de crenvursti, 80 g faina, 4 oua, sare, nucsoara macinata. Sufleu de mereM-am gandit la faptul ca nu v-am mai recomandat de mult timp un desert, asa ca astazi va prezint o reteta de sufleu de mere.
|
|
|
|
|
|
|
Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival Vrei sa afli cum poti avea un suflet fericit intr-un corp sanatos? Vrei sa inveti ce schimbari trebuie sa faci in viata ta pentru a stabili echilibrul intre trup, minte si spirit? Vrei sa descoperi tehnici noi pentru a fi mai relaxat? Vrei sa gasesti instrumente care te vor ajuta sa ai o noua abordare in relatii si cariera pentru a avea succes?
-
Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
Cu toamna in par Vrei o schimbare de look pentru un nou anotimp? Vrei sa primesti toamna cu bratele deschise si cu un chip schimbat? Incepe cu parul - o tunsoare potrivita, care sa iti puna in evidenta trasaturile si frumusetea este primul pas in imbunatatirea look-ului.
-
Cu toamna in par
Make-up trends pentru sezonul rece Privirile ucigatoare, in cel mai bun si figurat sens al cuvantului, sunt la putere in acest sezon, in materie de make-up. Pornind de la culoare si ajungand pana la schimbarea formei sprancenelor, totul in acest sezon graviteaza in jurul machiajului ochilor.
-
Make-up trends pentru sezonul rece
Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei Intre 27 si 29 septembrie Targul Ghidul Miresei, organizat in Centrul
Expozitional Romexpo, aniverseaza cea de a X-a editie. Organizatorii au
pregatit viitorilor miri un nou numar al revistei Ghidul Miresei si
premii de peste 10.000 de euro: o nunta completa, o luna de miere,
rochii de mireasa, accesorii, sedinte foto, muzica pentru nunta,
bijuterii si accesorii.
-
Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
Umbrele...de toamna Toamna se apropie si vremea capricioasa incepe sa puna stapanire pe tara noastra. In afara
de jachete, pulovere si pantaloni trebuie neaparat sa-ti accesorizezi tinuta cu noile...umbrele,
atat de necesare intr-o toamna ploioasa.
-
Umbrele...de toamna
Cum sa ai buze frumoase Cine nu isi doreste buze senzuale, moi, delicate si perfect conturate? Aceasta toamna sta, in ceea ce priveste nuantele buzelor, sub semnul culorii si pasiunii. Astfel, pe scena se vor prezenta culori dintre cele mai senzuale si incitante, puternice si pline de feminitate. Make-up artistii anunta o toamna colorata si sexy, iar stilul "total make up" revine in forta, scotand astfel in evidenta intregul chip, fara a pune accent pe o singura parte a acestuia.
-
Cum sa ai buze frumoase
Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna Vesta confortabila este una dintre elementele esentiale ale garderobei
de iarna. Cand o porti peste o rochie draguta cu imprimeuri, o pereche
de blugi sau un pulovar, aceasta adauga un element textural cool
oricarei tinute fara a o ingreuna.
-
Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
|
|
|
|
|
|
|
|