Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rosii umplute cu carne

Luni, 31 Mai 2010
Rosii umplute cu carne
Foto: Hepta
Ai nevoie de:


- carne de vaca 350 de g

- carne de porc 200 de g

- rosii 2 kg

- orez 50 de g

- ulei 100 de g

- ceapa 150 de g

- faina 25 de g

- zarzavat de supa 200 de g

- verdeata o legatura

- zahar 20 de g

- smantana 400 de g

- sare

Cum prepari:

Carnea se trece de doua ori prin masina de tocat. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga carnea tocata si se continua cu calirea inca 25-30 de minute. Se lasa sa se raceasca, se adauga orezul fiert separat, verdeata si sarea si se amesteca bine. Se taie capacele rosiilor, se scobesc cu o lingurita, se asaza cu gura in jos, se lasa sa se scurga, apoi se umplu cu compozitia de carne, se asaza intr-un vas si se dau la cuptor timp de 30 de minute. In restul de ulei se caleste faina, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele si se calesc impreuna. Se stinge cu miezurile de la rosii amestecate cu apa, se fierbe 30 de minute, se paseaza sosul, se adauga o lingurita de zahar, se potriveste gustul de sare, se toarna sosul peste rosii si se fierbe pana cand scade sosul. La servit se adauga smantana la fiecare portie.  


Te-ar putea interesa:
  • Rosii umplute cu carne de pui si ciuperci

    Ingrediente

    12 rosii mijlociiputina carne de pui fiarta fripta3 sau 4 ciupercisare,piper,putin otet

  • Oua umplute cu carne de pasare

    Daca ti-e pofta de ceva mai consistent si delicios in acelasi timp, iti recomandam oua umplute cu carne de pasare.

  • Aperitive de toamna - Oua si rosii umplute

    Aperitivele preparate cu ingeniozitate sunt intotdeauna apreciate la maxim de invitatii nostrii. Asadar, de ce sa nu optam de data aceasta pentru un aperitiv usor de preparat, clasic pe care sa-l reinventam dupa bunul plac al imaginatiei noastre.In acest sens, iti recomandam clasicele oua umplute, la care poti adauga si rosii.

  • Mere umplute

    Pentru a uimi musafirii, pregatiti acest desert rapid si foarte delicios. Aveti nevoie de 4 mere mari, 4 linguri de dulceata de visine, 4 linguri de zahar, 4 lingurite de unt si 100 g alune sau migdale.

  • Ciuperci umplute la cuptor

    Pentru cititoarele noastre care nu tin postul Craciunului am pregatit aceasta reteta delicioasa.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii