Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 look-uri inspirate din filmele noastre favorite de iarna

Vineri, 25 Noiembrie 2011
5 look-uri inspirate din filmele noastre favorite de iarnaAcesta este sezonul sarbatorilor in care purtam multe straturi si ne cuibarim in fata semineului (sau cuptorului) si vizionam un film bun.

Indiferent daca esti adepta caciulilor cu blana confortabile asemenea lui Julie Christie in Doctor Zhivago sau preferi tinutele alb negru inspirate de animatia Happy Feet, exista cate un moment cinematografic inzapezit pentru fiecare.




Asa ca aseaza-te comod sub o patura groasa si cu o cana de ciocolata fierbinte in mana si urmareste propunerile noastre.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Stilul eclectic al lui Clementine Kruczynski este departe de a se incadra in tipare. Nu numai ca poarta orice culoare de par disponibila in lume ci si danseaza pe ritmul propriului stil vestimentar alegand manusi aprinse la culoare, bocanci cu blana si paltoane de plus. Tinuta ei il impresioneaza in mod evident pe Joel, care o urmareste pe gheata si zapada intr-un efort pentru a nu o uita.

5 look-uri inspirate din filmele noastre favorite de iarna

Love, Actually

Keira Knightley ramane moderna si tinereasca intr-un pulovar tricotat lasat pe umeri, blugi skinny si bijuterii minimaliste.

5 look-uri inspirate din filmele noastre favorite de iarna

It’s a Wonderful Life

Filmul prezinta moda clasica a anilor ’40. Personajul interpretat de Donna Reed, Mary, alege rochii feminine asortate cu pantofi cu toc, ce pot fi modernizate cu usurinta pentru sarbatori.

5 look-uri inspirate din filmele noastre favorite de iarna

Doctor Zhivago

Nimeni nu poate prezenta moda ruseasca mai bine decat Julie Christie in filmul din 1965. Personajul interepretat de ea, Laura, este stilizata in cele mai elegante blanuri, cizme si caciuli pe parcursul plimbarilor sale de pe strazile din Yuriyatin.

5 look-uri inspirate din filmele noastre favorite de iarna

Happy Feet

Cine ar fi crezut ca moda grafica a fracului alb negru va fi atat de populara in acest sezon. Imita comedia muzicala intr-un blazer lucios si o pereche de pantaloni scurti de piele chic.

5 look-uri inspirate din filmele noastre favorite de iarna

Autor: Noemi Szoke


Te-ar putea interesa:
  • 25 dintre filmele noastre preferate de dragoste si look-urile pline de stil pe care vrem sa le furam

    Filmele noastre preferate de dragoste au abilitatea de a ne transporta de pe canapea intr-o romanta intr-o cafenea din Montmartre, intr-un liceu din Beverly Hills, la bordul Titanicului sau poate chiar mai departe. Pentru a adauga si mai mult farmec, aceste filme nu numai ca ne fac sa visam la cavaleri moderni in armuri stralucitoare, ci ne lasa cu o impresie de stil cu adevarat spectaculoasa.Nu putem sa nu ne gandim la garderoba de vis din “An Affair to Remember” din anii ’50, la stilul clasic American al lui Ali MacGraw din “Love Story” sau chiar la tinute de iarna de lux ale lui Cameron Diaz din “The Holiday”.

  • Rochiile rosii, favorite la Premiile Oscar 2008

    Rosu a fost culoarea preferata a divelor, precum Helen Mirren, Heidi Klum si Katherine Heigl, care au participat la cea de-a 80-a editie a premiilor Oscar, poate pentru a contracara sumbrul filmelor nominalizate si vremea rece si umeda de la Hollywood, informeaza Reuters. 

  • Moda in zilele noastre

    Esti femeie si stii ca pentru a fi frumoasa sau pentru a te simti bine in pielea ta, trebuie sa fii mereu aranjata, cocheta si stilata. Insa, care este pretul pe care l-ai plati pentru un nou look? Mai bine zis, ce ai face pentru a avea exact coafura si stilul care ti se potrivesc?

  • Costumul - Armura zilelor noastre

    Costumul, ca parte indisolubila a evolutiei umane, a raspuns in fiecare etapa a dezvoltarii sociale unor functii si atributii specifice, putin diferite de la un moment la altul.

  • Inamicii tacuti din cosmeticele noastre - Partea I

    Odata cu veritabila explozie de produse de tot felul facilitata de capitalism si de aparitia unei puzderii de supermarketuri si magazine specializate pe tot felul de produse, ne-am vazut pusi in fata situatiei de a lua o gramada de decizii de fiecare data cand iesim la cumparaturi. Insa pentru a face o decizie cat mai buna pentru noi si pentru cei din jurul nostru, aceasta trebuie luata in deplina cunostinta de cauza. Asa ca nu pot sa nu ma intreb, cat de des suntem constiente de alegerile pe care le facem atunci cand cumparam, spre exemplu, un produs cosmetic?

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii