Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochiile rosii, favorite la Premiile Oscar 2008

Marti, 26 Februarie 2008

Rochiile rosii, favorite la Premiile Oscar 2008 Rosu a fost culoarea preferata a divelor, precum Helen Mirren, Heidi Klum si Katherine Heigl, care au participat la cea de-a 80-a editie a premiilor Oscar, poate pentru a contracara sumbrul filmelor nominalizate si vremea rece si umeda de la Hollywood, informeaza Reuters. 









Rochiile rosii, favorite la Premiile Oscar 2008Top modelul Heidi Klum a avut o aparitie dramatica la teatrul Kodak, unde s-a desfasurat ceremonia, intr-o rochie rosie semnata John Galliano, care, dupa parerea criticilor de moda, a fost cea mai potrivita cu acest eveniment.

Treena Lombardo, editor de moda al publicatiei W, a declarat: "Heidi Klum a fost cea mai frumoasa vedeta pe care am vazut-o". Rochia lui Klum a avut si rolul de a atrage atentia asupra maladiilor cardiace, foarte frecvente in randul femeilor.




Rochiile rosii, favorite la Premiile Oscar 2008Alaturi de Klum, Helen Mirren, castigatoarea de anul trecut a premiului Oscar pentru rol principal, si starul din filmul "Un pic insarcinata", Katherine Heigl, au fost considerate castigatoare ale serii in ceea ce priveste stilul.

Anne Hathaway, vedeta filmului "Diavolul se imbraca de la Prada", a purtat o rochie rosie Marchesa, descrisa de ea drept "diafana", Katherine Heigl, care a jucat in serialul de televiziune de succes "Anatomia lui Grey", a purtat o rochie rosie Escada, cu un umar dezgolit.

Helen Mirren a atras toate privirile cu o rochie din satin rosu semnata Georges Chakra, cu maneci din cristale Swarovski, accesorizata cu un stegulet al Marii Britanii, pe care l-a fluturat in timpul interviurilor.



Rochiile rosii, favorite la Premiile Oscar 2008Rosul dramatic ales pentru multe dintre tinutele vedetelor a evocat teme precum razbunare, disperare si dragoste blestemata, abordate in filmele nominalizate la Oscar: "Remuscare", "Michael Clayton", "Va curge sange", "Nu exista tara pentru batrani".

In schimb, Julie Christie, nominalizata la categoria cea mai buna actrita, unde frantuzoiaca Marion Cotillard a fost declarata castigatoare, a atras criticile specialistilor din domeniu cu o rochie stacojie plina de volanase, accesorizata cu manusi roz si pantofi decupati in fata.




Rochiile rosii, favorite la Premiile Oscar 2008"Rosu a fost culoarea vedeta si cred ca a fost una foarte potrivita, avand in vedere ca oamenii au sarbatorit. Nu au mai avut de mult un sezon al premiilor", a declarat Ryan Patterson, producator al emisiunii de televiziune "Access Hollywood".

Pe covorul rosu s-au mai facut remarcate si alte culori electrice, precum galbenul Roberto Cavalli purtat de Kelly Preston sau verdele smarald Alberta Ferretti ales de Saoirse Ronan, actrita in varsta de 13 ani nominalizata la premiul Oscar pentru rolul din "Remuscare".




Rochiile rosii, favorite la Premiile Oscar 2008Nuante de cabernet au adoptat actritele Jessica Alba si Cate Blanchett, ambele insarcinate. Si culoarea parului actritei Tilda Swinton a fost rosie, insa aceasta a optat pentru o rochie neagra, semnata Lanvin, fara o maneca, o tinuta care a atras criticile specialistilor. "Arata de parca purta un sac de gunoi", a spus Patterson.

In schimb, Marion Cotillard, care a castigat premiul Oscar pentru interpretarea lui Edith Piaf, in "La Vie en Rose", a purtat o rochie alb-aurie creata de Jean Paul Gaultier, cu broderie in forma de solzi de peste, care a facut-o sa semene cu o sirena moderna.

Si barbatii si-au asumat niste riscuri pe covorul rosu. Viggo Mortensen, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Eastern Promises", a purtat o redingota in stilul secolului al 19-lea, asortata cu un trandafir rosu, in timp ce Wesley Snipes a ales un costum violet. Adaugand un pic de bizarerie pe covorul rosu, echipa care a realizat filmul animat "Ratatouille", premiat cu Oscar, a purtat insigne in forma de sobolan cu palarie de bucatar.


sursa: www.mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
  • In 2008 se poarta rochiile de mireasa sofisticate

    Nunta reprezinta pentru fiecare femeie un pas important din viata ei si o implinire sentimentala si spirituala. Insa, ce rochie de mireasa vei imbraca? Una simpla sau dimpotriva sofisticata cu aplicatii de pietre semi-pretioase?

  • Tinutele de la premiile Oscar 2011

    Gala de decernare a premiilor Oscar este, de foarte multi ani, o ocazie in care actorii, dar mai ales actritele pot face dovada elegantei si a bunului gust, dictand totodata principalele tendinte ale primaverii, la editia de anul acesta remarcandu-se rosul intens si culorile pastel stralucitoare.

  • 3 modele ciudate de manichiura de la Premiile Oscar

    Majoritatea manichiurilor de pe covorul rosu de la Premiile Oscar si de la petrecerile de dupa se pot incadra in trei categorii: bej/nud, negru si rosu.Insa urmatoarele trei modele in diferite culori, au iesit din tipar.

  • Cele mai bine accesorizate vedete la Premiile Oscar 2012

    Mihai Trif, profesionist acreditat de Institutul Gemologic American (GIA), a realizat o analiza a celor mai bine accesorizate vedete la Premiile Oscar 2012.An de an Premiile Academiei Americane de Film  reprezinta un etalon, poate cel mai exact dintre toate, in materie de moda, vestimantatie, bijuterii, machiaj, incaltaminte, accesorii, coafura, a fost seara in care pe covorul rosu a fost pus sub lupa stilul celor mai importante nume ale cinematografiei mondiale. Unul dintre detaliile cele mai importante de care vedetele si stilistii lor se ingrijesc imediat dupa alegerea tinutelor, il constituie bijuteriile, fiind de departe accesoriile care definesc, sau nu, dupa caz, orice aparitie pe covorul rosu.

  • Oscar 2008 - machiaj natural si sofisticat

    Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar de anul acesta, care s-a desfasurat duminica, la Los Angeles a fost "invadata" de rochii rosii, simple, elegante care s-au potrivit perfect cu machiajul natural al vedetelor! 

Mesaje (1) »
...
scris de gramma, October 10, 2010

super tare.ii sta bine

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii