Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinutele de la premiile Oscar 2011

Luni, 28 Februarie 2011
Tinutele de la premiile Oscar 2011
Foto: Hepta
Gala de decernare a premiilor Oscar este, de foarte multi ani, o ocazie in care actorii, dar mai ales actritele pot face dovada elegantei si a bunului gust, dictand totodata principalele tendinte ale primaverii, la editia de anul acesta remarcandu-se rosul intens si culorile pastel stralucitoare.

Potrivit dailymail.co.uk, cele mai importante doua tendinte vestimentare de la cea de-a 83-a editie a premiilor Oscar au fost decise in functie de culori, vedetele fiind impartite in doua grupuri, cele care au ales sa poarte rochii in nuante vibrante de rosu, de la case de moda precum Valentino si Versace, si cele care au optat pentru tinute pastel, din materiale fluide, semnate Marchesa sau Monique L'Hullier.

Desi negrul a fost o alegere sigura si populara printre vedete, au existat si surprize precum rochia de culoarea lavandei, cu broderii galbene, de la Givenchy Haute Couture, purtata de Cate Blanchett. Si Natalie Portman a facut, in opinia unor specialisti in moda, o alegere surprinzatoare, optand pentru o rochie intr-o nuanta neobisnuita de visiniu, cu o croiala empire, semnata Rodarte.

Actrita Amy Adams a impresionat, la randul ei, printr-o rochie bleumarin din paiete L'Wren Scott. De la aceeasi casa de moda si-a ales si Penelope Cruz rochia stacojie brodata cu paiete care i-a pus in evidenta silueta voluptoasa pe care si-a pastrat-o si dupa nastere.

Pe de alta parte, Gwyneth Paltrow si Jennifer Lawrence au ales tinute simple, minimaliste, de la casa de moda Calvin Klein. Rochia foarte simpla, rosie, a lui Lawrence a fost realizata de Francisco Costa, designerul casei Calvin Klein, in timp ce Paltrow a ales un model de rochie cu o croiala simpla, dreapta, dintr-un material argintiu.

La polul opus, actritele Anne Hathaway, Jennifer Hudson si Sandra Bullock au ales rochii sofisticate, cu trena, toate in nuante intense de rosu. Creatia vestimentara purtata de Hudson, de la casa de moda italiana Versace, avea o trena atat de lunga incat a avut nevoie de ajutor ca sa se poata misca pe covorul rosu. Hathaway a fost insotita pe covorul rosu chiar de Valentino, cel care i-a creat sofisticata rochie rosie.

Materialele diafane in culori pastel, brodate cu margele, cristale sau paiete, au fost in tendinte in ultimii doi ani si se pare ca inca sunt la moda, dupa cum au dovedit Hilary Swank, care a purtat o rochie vaporoasa si stralucitoare de la Gucci, partea de jos fiind accesorizata cu pene de strut, dar si Mandy Moore, care a imbracat o rochie sofisticata, cu partea superioara facuta dintr-un material argintiu, stralucitor, iar partea de jos creata dintr-un material usor, lejer, intr-o nuanta pastel.

Michelle Williams a defilat pe covorul rosu intr-o rochie Chanel, care nu a fost prea apreciata, deoarece parea mai mult o rochie de zi, mult prea simpla pentru fastuoasa ceremonie. Totusi, Williams a atras atentia in mod pozitiv printr-un machiaj perfect si tunsoarea sa baieteasca, ce ii oferea un aspect modern si tineresc.

Totodata, Celine Dion, care a fost criticata in numeroase randuri pentru alegerile sale nu tocmai potrivite in materie de vestimentatie, a ales o rochie Armani Prive, sofisticata, care i-a pus in evidenta silueta perfecta pe care si-a pastrat-o dupa nastere.

Printre starurile care si-au dorit tinute cu totul speciale s-a numarat si Scarlett Johansson, care a ales o rochie din dantela visinie semnata Dolce & Gabbana. Mila Kunis a ales si a o rochie speciala, din dantela drapata, intr-o nuanta delicata de lila, cu un decolteu foarte adanc.

Lungmetrajul "Discursul regelui/ The King's Speech" a fost marele castigator la cea de-a 83-a gala a premiilor Academiei de film americane, duminica, la Los Angeles, echipa acestei productii adjudecandu-si, printre altele, premiile pentru cel mai bun film si cea mai buna regie. Natalie Portman a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia ei din pelicula "Lebada neagra/ Black Swan", in timp ce Colin Firth a fost desemnat cel mai bun actor in rol principal, pentru interpretarea sa din filmul "Discursul regelui/ The King's Speech".

Anne Hathaway.jpg
Celine Dion.jpg
Gwyneth Paltrow.jpg
Hilary Swank.jpg
Jennifer Hudson.jpg
Jennifer Lawrence.jpg
Mandy Moore.jpg
Michelle Williams.jpg
Mila Kunis.jpg
Sandra Bullock.jpg
Scarlett Johansson.jpg
amy_adams.jpg
cate_blanchett.jpg
natalie_portman.jpg
penelope_cruz.jpg
 


Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Tinutele de la premiile Grammy 2011

    Vedetele au preferat sa poarte tinute socante pe covorul rosu din fata Staples Center din Los Angeles, unde a avut loc, duminica seara, gala de decernare a premiilor Grammy, informeaza dailymail.co.uk.

  • Premiile Emmy 2011 – tinutele vedetelor de pe covorul rosu

    Unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, cea de-a 63-a editie a premiilor Emmy a avut loc duminica, 18 septembrie la Teatrul Nokia din Los Angeles.

  • Previziuni pentru tinutele de Oscar, ce vor purta Angelina Jolie, Rooney Mara si Michelle Williams?

    Nu putem nega faptul ca premiile Oscar trateaza in egala masura moda si onorarea celor mai bune filme din industrie. Datorita vedetelor pline de stil precum Rooney Mara, Michelle Williams, Viola Davis si Jessica Chastain,  care vor participa la eveniment, in acest an ne asteptam la cateva aparitii spectaculoase pe covorul rosu. Inspirate din optiunile extraordinare de pe podiumurile de primavara 2012, am ales cateva tinute pentru vedetele noastre preferate.

  • 3 modele ciudate de manichiura de la Premiile Oscar

    Majoritatea manichiurilor de pe covorul rosu de la Premiile Oscar si de la petrecerile de dupa se pot incadra in trei categorii: bej/nud, negru si rosu.Insa urmatoarele trei modele in diferite culori, au iesit din tipar.

  • Rochiile rosii, favorite la Premiile Oscar 2008

    Rosu a fost culoarea preferata a divelor, precum Helen Mirren, Heidi Klum si Katherine Heigl, care au participat la cea de-a 80-a editie a premiilor Oscar, poate pentru a contracara sumbrul filmelor nominalizate si vremea rece si umeda de la Hollywood, informeaza Reuters. 

Mesaje (1) »
...
scris de printre randuri, February 28, 2011

foto cu paltrow nu e de pe covorul rosu. e de la party vanity fair. pe covorul rosu a purtat CK. dar rochia nu e aia. e asta de aici: http://printreranduri.eu/2011/02/oscars-red-carpet/paltrow/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii